Series Όλα είναι έτοιμα για τον 2ο κύκλο του “Mindhunter”!

23 Οκτωβρίου 2017 |

0

Όλα είναι έτοιμα για τον 2ο κύκλο του “Mindhunter”!

To Mindhunter του Netflix έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες μας στις 13 του Οκτώβρη που διανύουμε και σε χρόνο dt έγινε αντικείμενο συζητήσεων και εκδηλώσεων θαυμασμού. Ο πρώτος κύκλος του Mindhunter περιλαμβάνει 10 επεισόδια, εκ των οποίων 4 έχει σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ (τα επεισόδια 1,2,9 και 10), ενώ τα υπόλοιπα 6 φέρουν τις υπογραφές των Ασίφ Καπάντια (3 και 4), Τομπίας Λίντχολμ (5 και 6) και Άντριου Ντάγκλας (7 και 8).


H σειρά έχει ως πρώτη ύλη το βιβλίο του Τζον Ντάγκλας, με τίτλο Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, και ως κεντρικούς χαρακτήρες τους πράκτορες Ford (Τζόναθαν Γκροφ) και Tench (Χολτ ΜακΚάλανι). Οι δύο πράκτορες εργάζονται ως profilers για λογαριασμό του FBI, προσπαθώντας να διεισδύσουν στο μυαλό και το σκεπτικό ορισμένων διαβοήτων serial killers.

Η πρώτη σεζόν του Mindhunter τοποθετείται χρονικά στο 1977 και το φινάλε της δείχνει (με τρόπο ελλειπτικό και πλάγιο) να παραπέμπει στον serial killer που είχε λάβει το προσωνύμιο BTK (από την ανατριχιαστική «υπογραφή» “Bind, Torture, Kill” που άφηνε στον τόπο των εγκλημάτων του). Κι ενώ άπαντες περιμένουν πως ο BTK killer (που δολοφόνησε 10 άτομα, μεταξύ 1974 και 1991, στην πολιτεία του Κάνσας) θα διαδραματίσει ενεργότατο ρόλο στον δεύτερο κύκλο, μία νέα πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο Ντέιβιντ Φίντσερ, ο οποίος διατελεί και χρέη executive producer, όταν ερωτήθηκε σχετικά με τον κομβικό ρόλο του μουσικού score στην ατμόσφαιρα της σειράς, προέβη σε μία αποκάλυψη.

Η δεύτερη σεζόν θα καταπιαστεί με την υπόθεση των Atlanta Child Murders, που είχε συνταράξει την πρωτεύουσα της Τζόρτζια στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Πιο συγκεκριμένα, στη χρονική περίοδο μεταξύ 1977-1979, διαπράχθησαν 23 φόνοι στην ευρύτερη περιοχή της Ατλάντα, με την πλειοψηφία των θυμάτων να είναι παιδιά και έφηβοι, ενώ όλα οι δολοφονηθέντες ήταν αφροαμερικάνικης καταγωγής. O Φίντσερ δήλωσε, λοιπόν, πως από τη στιγμή που η πλοκή θα σχετίζεται με τα συγκεκριμένα γεγονότα, η μουσική του δεύτερου κύκλου εύλογα θα κινηθεί σε πιο αφροαμερικάνικο τέμπο. Κι ενώ εμείς ήδη ανυπομονούμε για τον δεύτερο κύκλο, όσοι δεν έχετε δει καν τον πρώτο, μπείτε στο κλίμα μέσα από το απολαυστικό τρέιλερ.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑