News To “Glass” του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν καταφθάνει (και διαθέτει και τρέιλερ!)

22 Ιουλίου 2018 |

0

To “Glass” του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν καταφθάνει (και διαθέτει και τρέιλερ!)

Το Glass είναι το τρίτο και καταληκτικό μέρος της Eastrail 177 trilogy (που παραπέμπει στο τρένο που είχε εκτροχιαστεί στην πρώτη ταινίας της τριλογίας, το Unbreakable, του 2000), η οποία φέρει και τον εναλλακτικό τίτλο The Unbreakable Series, με τις τρεις ταινίες να φέρουν τη σκηνοθετική και σεναριακή υπογραφή του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Το Glass έρχεται δύο χρόνια μετά τη δυναμική επανεμφάνιση του Σιάμαλαν, με το Split, όπου ο Τζέιμς ΜακΑβόι υποδύεται έναν διαταραγμένο απαγωγέα τριών μικρών κοριτσιών, στο μυαλό του οποίου στοιβάζονται 23 διαφορετικές προσωπικότητες, κι οποίος διαθέτει υπεράνθρωπες ικανότητες.

Το Glass συνενώνει τους κόσμους των δύο προηγούμενων ταινιών της τριλογίας, καθώς συναντούμε: α) τον David Dunn (Μπρους Γουίλις) από το Unbreakable, ο οποίος, πέρα από σωματικά “άφθαρτος”, είναι προικισμένος με το χάρισμα να γνωρίζει τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι άνθρωποι, μέσα από ένα απλό άγγιγμα β) τον Kevin Crump (Τζέιμς ΜακΑβόι), του οποίου οι 23 διαφορετικές προσωπικότητες, που εγκολπώνονται σε ένα μόνο σώμα και μυαλό, έχουν οδηγήσει στην ανάδυση μίας 24ης προσωπικότητας, που λειτουργεί ως ενσάρκωση του απόλυτου Κακού και φέρει το όνομα The Beast και γ) τον Mr. Glass (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), ενός serial killer που πάσχει από ατελή οστεογένεση (μια γενετική διαταραχή που έχει ως κύριο γνώρισμα τα πολύ εύθραυστα οστά) και ο οποίος είχε καταλήξει στη φυλακή, όταν ο David Dunn ξεσκέπασε τα εγκλήματα που είχε διαπράξει. Όπως είναι μάλλον εμφανές και από τον τίτλο, ο χαρακτήρας του Τζάκσον θα βρίσκεται στο επίκεντρο της ταινίας, έχοντας εξυφάνει ένα σκοτεινό σχέδιο συμμαχίας με τον Beast, προκειμένου να σκορπίσει το χάος και τον τρόμο.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Glass, στο πλαίσιο του Comic Con του Σαν Ντιέγκο, το οποίο μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το πώς εξελίσσεται η πλοκή της ταινίας. Οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές βρίσκονται σε ένα ψυχιατρείο, όπου υποβάλλονται σε θεραπεία, υπό την καθοδήγηση της ψυχιάτρου Ellie Staple, την οποία υποδύεται η Σάρα Πόλσον, κι η οποία ειδικεύεται σε ασθενείς που πάσχουν από ψευδαισθήσεις μεγαλείου και είναι πεπεισμένοι πως διαθέτουν υπερφυσικές δυνάμεις… Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιανουαρίου 2019. Μέχρι τότε, θα πρέπει να αρκεστείτε στο τρέιλερ…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑