News Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν έχει ημερομηνία εξόδου: τα γενέθλιά του!

13 Ιουνίου 2017 |

0

Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν έχει ημερομηνία εξόδου: τα γενέθλιά του!

Ένα μόλις χρόνο μετά το Café Society, ο ακούραστος και αειθαλής Γούντι Άλεν φαίνεται πως θα τηρήσει την άτυπη πρόσφατη παράδοση που τον θέλει να γυρίζει μία ταινία κάθε χρόνο. Το Wonder Wheel, όπως είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Γούντι θα εκτυλίσσεται στο Coney Island του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, εν μέσω καλοκαιριού, σε μία αγαπημένη εποχή του αμερικάνικου σινεμά, τη δεκαετία του 1950. Η Amazon Studios συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον αγαπημένο μας διοπτροφόρο, μετά το προαναφερθέν Café Society, καθώς και τη μίνι τηλεοπτική σειρά Crisis in Six Scenes.

Ο τίτλος της ταινίας παραπέμπει στη θρυλική ρόδα του Deno’s Wonder Wheel Amusement Park (που βρίσκεται στο Coney Island, όπως πιθανώς να υποθέσατε), ύψους 47,5 μέτρων, η οποία φτιάχτηκε το 1920 παρακαλώ! Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο συναντούμε την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος -όπως μπορούμε να καταλάβουμε από καναδυό φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα- υποδύεται ένα ναυαγοσώστη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Γουίνσλετ, πριν από δώδεκα χρόνια, προαλειφόταν για τον ρόλο που εν τέλει δόθηκε στην Σκάρλετ Τζοχάνσον, στο Match Point (2005).

Στο πλευρό των Γουίνσλετ και Τίμπερλεϊκ θα δούμε τους Τζουν Τεμπλ, Τζιμ Μπελούσι (yeah!), Μαξ Καζέλα και Τζακ Γκορ. Μία παράδοση, λοιπόν, θα τηρηθεί (το γύρισμα μίας ταινίας κάθε χρόνο), αλλά μία άλλη θα καταρριφθεί, καθώς το Wonder Wheel δεν θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες το ερχόμενο καλοκαίρι. Αντιθέτως, η Amazon Studios αποφάσισε να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της ταινίας στην πολύ πιο hot περίοδο του Δεκεμβρίου, και πιο συγκεκριμένα την 1η του Δεκέμβρη, ημερομηνία των 82ων γενεθλίων του Γούντι! Σε αντίθεση λοιπόν με τις τελευταίες 4 ταινίες του (Café Society, Irrational Man, Magic in the Moonlight και Blue Jasmine, ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη εξ αυτών) που έκαναν παγκόσμια πρώτη τον Ιούλιο, ετοιμαστείτε για τον πρώτο χειμωνιάτικο Γούντι εδώ και πολύ καιρό! Μέχρι τοτε, απολαύστε τον να περιδιαβαίνει την παλιά του γειτονιά, στο Μπρούκλιν:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑