News Σαζέλ και Γκόσλινγκ και πάλι μαζί, μετά το “La La Land”!

3 Ιανουαρίου 2017 |

0

Σαζέλ και Γκόσλινγκ και πάλι μαζί, μετά το “La La Land”!

Προτού κατακαθίσει ο κουρνιαχτός από την αστερόσκονη του La La Land, το οποίο δείχνει να καλπάζει στην οσκαρική κούρσα (7 υποψηφιότητες στις επερχόμενες Χρυσές Σφαίρες) επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη ότι ο σκηνοθέτης Ντέιμιεν Σαζέλ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους. Η ταινία στην οποία θα εμπλακεί το χρυσό δίδυμο δεν είναι άλλη από το biopic για τον βίο του θρυλικού αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ, με τίτλο First Man.

neil

Το First Man θα έχει ως πρώτη ύλη το βιβλίο First Man: A Life of Neil A. Armstrong του James Hansen, ενώ στο επίκεντρό του θα βρίσκεται η φρενήρης κούρσα της NASA για την κατάκτηση του διαστήματος, εν μέσω Ψυχρού Πολέμου. Χρονική αφετηρία της πλοκής θα είναι το 1961, όταν τέθηκε για πρώτη φορά ο στόχος να πατήσει ο άνθρωπος στη σελήνη και τερματικός σταθμός το 1969, όταν το Apollo 11 προσσεληνώθηκε επιτυχώς, με τον Άρμστρονγκ (που απεβίωσε στις 25 Αυγούστου 2012) να πραγματοποιεί «ένα μικρό βήμα (για τον ίδιο), αλλά ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα».

gosling

Η πλοκή της ταινίας θα ξεδιπλώνεται μέσα από πρωτοπρόσωπη αφήγηση του κυρίως πρωταγωνιστή, ενώ το σενάριό της υπογράφει ο Τζος Σίνγκερ του οσκαρικού Spotlight. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στους πρώτους μήνες της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί από τη Universal Studios για την καρέκλα του σκηνοθέτη ήταν αυτό του Κλιντ Ίστγουντ.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑