News “The Snowman”: το πρώτο trailer!

20 Ιουλίου 2017 |

0

“The Snowman”: το πρώτο trailer!

Βρισκόμαστε στο σωτήριο έτος 1980, στη χιονισμένη Νορβηγία. Μία γυναίκα συναντά τον παράνομο εραστή της, αφήνοντας τον γιο της να περιμένει στο αμάξι. Ενώ ερωτοτροπούν, διαισθάνονται μία απειλητική παρουσία. Πρόσκαιρα ανακουφίζονται, όμως, δεν είναι παρά ένας χιονάνθρωπος. Είκοσι τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2004, ο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε ερευνά μία σειρά από δολοφονίες γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Όσλο.

Τα εμφανή κοινά χαρακτηριστικά σε όλες τις περιπτώσεις είναι τα εξής δύο: πρόκειται για παντρεμένες μητέρες και έπειτα από κάθε φονικό, ένας χιονάνθρωπος εμφανίζεται στα πέριξ του τόπου του εγκλήματος. Σταδιακά, θα αποκαλυφθεί πως υπάρχουν κι άλλα αδιόρατα νήματα που συνδέουν τόσο τα θύματα, όσο και τα παιδιά τους.

Η έβδομη περιπέτεια του Χάρι Χόλε δια χειρός του best seller Νορβηγού συγγραφέα Τζο Νέσμπο (που κανονικά προφέρεται Γιου Νέσμπου ή κάπως έτσι) γράφτηκε το 2007 και η μεταφορά της στο κινηματογραφικό πανί βρισκόταν στα σκαριά ήδη από το 2013. Μάλιστα, το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί για την καρέκλα του σκηνοθέτη ήταν αυτό του Μάρτιν Σκορσέζε, προτού οριστικοποιηθεί, το 2015, πως η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Σουηδό Τόμας Άλφρεντσον. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Χάρι Χόλε συναντούμε τον Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ το πλούσιο καστ συμπληρώνουν οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Κλόι Σεβινί, Τζέι Κέι Σίμονς και Σαρλότ Γκενσμπούρ.

Ο Τόμας Άλφρεντσον επιστρέφει στο κινηματογραφικό πλατό μετά από διάλειμμα 6 ετών, για την 4η μεγάλου μήκους ταινία του, ενώ έχει προλάβει να μας χαρίσει τα αριστουργηματικό Tinker Tailor Soldier Spy (2011)και Let the Right One In (2008). To The Snowman θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 20 Οκτωβρίου 2017, ενώ χτες κυκλοφόρησε το απολαυστικό του τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε ευθύς αμέσως:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑