News Ο Ταραντίνο γυρίζει ταινία για τον Τσαρλς Μάνσον και τη Σάρον Τέιτ!

12 Ιουλίου 2017 |

0

Ο Ταραντίνο γυρίζει ταινία για τον Τσαρλς Μάνσον και τη Σάρον Τέιτ!

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει πολλάκις δηλώσει (αν και πολλές φορές δεν πρέπει να παίρνουμε και πολύ τοις μετρητοίς τις δηλώσεις του) ότι θα σκηνοθετήσει δύο ακόμη ταινίες, και αφότου φτάσει τον ολοστρόγγυλο αριθμό 10 στη φιλμογραφία του (θεωρώντας τα δύο Kill Bill ως μία ενιαία ταινία), θα αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία.

Κι ενώ αμέσως μετά την έξοδο του The Hateful Eight στις αίθουσες είχε διαρρεύσει ότι ο Ταραντίνο έχει καταπιαστεί με μία α λα Bonnie and Clyde ιστορία που θα εκτυλισσόταν στην Αυστραλία των 30s, τα δεδομένα, καθ’ όπως φαίνεται, άλλαξαν.

Διότι, όπως έγινε γνωστό μόλις χτες, η 9η ταινία του Ταραντίνο θα είναι η πρώτη της φιλμογραφίας του που θα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και πιο συγκεκριμένα, στις δολοφονίες που είχε διαπράξει η διαβόητη Manson Family, μετά από υπόδειξη του ψυχοπαθούς ηγέτη της αίρεσης Τσαρλς Μάνσον.

Ο Μάνσον, που έχει αισίως φτάσει τα 82 του χρόνια και εκτίει ακόμη την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που του είχε επιβληθεί, είχε διατάξει τον Ιούλιο-Αυγουστό του 1969 τα πειθήνια μέλη της αίρεσής του να προβούν σε δολοφονικές ενέργειες, με αποτέλεμα 9 άτομα να βρουν τραγικό θάνατο, σε 4 διαφορετικές τοποθεσίες, στην Καλιφόρνια.

Όπως φημολογείται, η νέα ταινία του Κουέντιν θα έχει στο επίκεντρό της το πλέον γνωστό από τα 9 θύματα της Manson Family, την ηθοποιό Σάρον Τέιτ, τότε σύζυγο του Ρόμαν Πολάνσκι, η οποία ήταν έγγυος 8 μηνών τη στιγμή που δολοφονήθηκε. Το όνομα που ακούγεται για τον ρόλο της Σάρον Τέιτ δεν είναι άλλο από τη Μάργκο Ρόμπι, που μας είχε συστηθεί εμφατικά με τον ρόλο της στην ταινία The Wolf of Wall Street. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα ονόματα του υποψήφιου καστ που έχουν διαρρεύσει (χωρίς κανένα εξ αυτών να έχει οριστικοποιηθεί επίσημα) είναι αυτά του Μπραντ Πιτ, του μόνιμου συνεργάτη του Ταραντίνο Σάμιουελ Τζάκσον, καθώς και της Τζένιφερ Λόρενς.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ταραντίνο βρίσκεται στο τελικό στάδιο συγγραφής του σεναρίου της ταινίας, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2018. Ως εκ τούτου, η ταινία πιθανολογείται πως θα πραγματοποιήσει την έξοδό της στις αίθουσες στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019. Αποχαιρετισμός με ένα ντοκιμαντέρ για τον παράφρονα Τσαρλς Μάνσον που σκόρπισε τον τρόμο στα τέλη των 60s




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑