News Μπράντ Πιτ ή Τομ Κρουζ στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο!

21 Νοεμβρίου 2017 |

0

Μπράντ Πιτ ή Τομ Κρουζ στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο!

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, κάθε νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο προκαλεί ντόρο και σηκώνει κουρνιαχτό ήδη από την ανακοίνωση των αδρών γραμμών του πρότζεκτ. Κάτι ανάλογο συνέβη και τον περασμένο Ιούλιο, όταν είχε διαρρεύσει πως η 9η ταινία του Ταραντίνο (ο οποίος λογίζει τα δύο μέρη του Kill Bill ως μία ταινία) θα έχει στο επίκεντρό της τον serial killer Τσαρλς Μάνσον (ο οποίος απεβίωσε προχθές, σε ηλικία 83 ετών) και τα άγρια φονικά που διέπραξαν, υπό την καθοδήγησή του, τα μέλη της αίρεσης Manson Family, το καλοκαίρι του 1969 (δολοφονώντας, μεταξύ άλλων, και την τότε σύζυγο του Ρόμαν Πολάνσκι, την πανέμορφη ηθοποιό Σάρον Τέιτ, που βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της).

Πριν από λίγο καιρό, ο Ταραντίνο, κληθείς να σχολιάσει την παραπάνω διαρροή, ξεστόμισε, μέσα στις άκρες, την παραπάνω απάντηση: «Δεν είναι για τον Μάνσον [η ταινία], είναι για το 1969». Μόλις προ ολίγων ημερών, περισσότερες λεπτομέρειες ήρθαν στο φως περί του τι ακριβώς εννοούσε ο Ταραντίνο, καθώς έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες του σεναρίου. Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο της πλοκής συναντούμε έναν άνδρα ηθοποιό, ο οποίος έχει μόλις βιώσει το πρώτο σουξέ της καριέρας του και ψάχνει εναγωνίως μία δίοδο για να τρυπώσει στο κυρίως χολιγουντιανό κύκλωμα. Η δράση τοποθετείται στο Λος Άντζελες, το καλοκαίρι (προφανώς) του 1969, και η φονική δράση της Manson Family αποτυπώνεται στο πίσω φόντο της κύριας ιστορίας.


Όπως φημολογείται έντονα, για τον ρόλο της Σάρον Τέιτ έχει ήδη κλειδώσει η Μάργκο Ρόμπι, ενώ για τον βασικό ανδρικό ρόλο του ηθοποιού ο Ταραντίνο αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Τομ Κρουζ και του Μπραντ Πιτ, ενώ στις πιθανές επιλογές του βρίσκεται και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το διαζύγιο του Ταραντίνο από την εταιρία παραγωγής The Weinstein Company, εξαιτίας του τεράστιου σκανδάλου των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο οποίο ενεπλάκη ο ένας από τους δύο ιδρυτές της εταιρίας Χάρβι Γουάινστιν. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω εταιρία βρισκόταν πίσω από τις 3 τελευταίες ταινίες του Ταραντίνο (Inglourious Basterds, Django Unchained και The Hateful Eight).

Στην παραγωγή και διανομή του άτιτλου ακόμη πρότζεκτ συναντούμε αυτή τη φορά τη Sony Pictures, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός της ταινίας αναμένεται να αγγίξει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ταραντίνο φιλοδοξεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας κατά νου μία πιθανή έξοδο της ταινίας το 2019. Προτού σας αποχαιρετήσουμε, να σας θυμίσουμε ότι ο Κουέντιν έχει πολλάκις δηλώσει πως μετά το πέρας της δέκατης ταινίας του θα αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία. Επομένως, το συγκεκριμένο πρότζεκτ ίσως να αποτελεί την προτελευταία φορά που θα σπεύσουμε σε μία σκοτεινή αίθουσα για να απολαύσουμε μια νέα ταινία του Ταραντίνο. Παρακάτω, ο Κουέντιν εξηγεί το σκεπτικό του…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑