News Νέο trailer και νέες photos από το “The Neon Demon”!

15 Μαΐου 2016 |

0

Νέο trailer και νέες photos από το “The Neon Demon”!

Η νέα ταινίας του χαρισματικού και εκκεντρικού σκηνοθέτη Νίκολας Βίντιγκ Ρεφν, The Neon Demon κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες στις 20 του μηνός και διαθέτει νέο κι ακόμη πιο υποσχόμενο trailer. Μετά τοαιματοβαμμένο Valhalla Rising, το φαντασμαγορικό νέο-νουάρ Drive και το απογοητευτικό ή παρεξηγημένο Only God Forgives (διαλέξτε στρατόπεδο), ο Ρεφν μας καλεί ξανά στο στυλιζαρισμένο κόσμο του. Όμως, αυτή τη φορά δεν κυριαρχείται από αρρενωπούς και λακωνικούς ήρωες, αλλά από πανέμορφα, μα και αδίστακτα, μοντέλα.

Neon Demon 4

Το νέο τρέιλερ του The Neon Demon για ακόμη μια φορά υπόσχεται ένα μαγευτικό σύμπαν γεμάτο χρώματα, ατμόσφαιρα και στυλ, δημιουργώντας όμως κι αμφιβολίες για το περιεχόμενο του. Η πρωταγωνίστρια Ελ Φάνινγκ, η οποία θυμίζει τον ρόλο της στο Maleficent μαζί με δύο μεγαλιές κουταλιές της σούπας Μαύρο Κύκνο και πολλά παραισθησιογόνα χάπια, είναι σαγηνευτική και ταυτόχρονα επικίνδυνη. Δίπλα της εμφανίζονται και η Κριστίνα Χέντριξ, η Τζίνα Μαλόουν, αλλά και ο Κιάνου Ριβς.

Neon Demon

Μέχρι, τώρα δεν ξέρουμε πολλά για την υπόθεση, αβεβαιότητα που σίγουρα μας ιντριγκάρει. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η ταινία αφηγείται την ιστορία της Τζέσι, η οποία μετακομίζει στο Λος Άντζελες (Lost Angeles, όπως θα έλεγε και ο Τσαρλς Μπουκόφσκι) και η ομορφιά της και η ζωντάνια της αποτελούν απειλή για μία ομάδα εμμονικών με την εξωτερική τους εμφάνιση κοριτισιών. Τα κορίτσια αυτά θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κάνουν δικό τους αυτό που κατέχει η ίδια.

Neon Demon 3

Είναι αλήθεια πως η πλοκή είναι λίγο ασαφής. Μπορεί να αποτελέσει Βατερλό, μπορεί να αποτελέσει τον Μαραθώνα. Ελπίζουμε το δεύτερο. Πάντως, όποια από τις δύο περιπτώσεις κι αν ισχύει, ο Νίκολας Βίντινγκ Ρέφν θα το κάνει με θεαματικό τρόπο.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑