News Jason Bourne is back!

8 Φεβρουαρίου 2016 |

0

Jason Bourne is back!

Εννέα χρόνια μετά το συναρπαστικό The Bourne Ultimatum (που έκλεισε θεαματικά την τριλογία) και τέσσερα χρόνια μετά το άνοστο The Bourne Legacy, ο πράκτορας, που ανανέωσε το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος, επιστρέφει. Χθες, στον τελικό του Super Bowl, κυκλοφόρησε το πρώτο tv spot της πέμπτης συνέχειας του αγαπημένου μας franchise με τον λακωνικό τίτλο Jason Bourne. Ο Τζέισον Μπορν είναι εξαφανισμένος για πάρα πολλά χρόνια μέχρι να τον αναζητήσει ξανά η CIA. Μία βασική παράμετρος όμως έχει αλλάξει. Πλέον, θυμάται τα πάντα. Βέβαια το ζήτημα δεν είναι το τι θυμάται, αλλά το τι ξέρει. Για ακόμη μια φορά, η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, σε κάθε γωνία παραμονεύει ο κίνδυνος, καραδοκούν παγίδες συνομωσίας και ο Μπορν φαίνεται πιο επικίνδυνος από ποτέ.

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει σε ένα ρόλο που τον απογείωσε, ενώ τη σκηνοθεσία, για πολύ καλή μας τύχη, αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά ο Πολ Γκρίνγκρας, ο σκηνοθέτης του δεύτερου και τρίτου μέρους του franchise, που ώθησαν την αδρεναλίνη μας στα άκρα. Δίπλα στο Ματ Ντέιμον θα βρίσκονται οι Αλίσια Βικάντερ, Βενσάν Κασσέλ και Τόμι Λι Τζόουνς, ενώ επιστρέφει η Τζούλια Στάιλς.

Bourne 2

Το Jason Bourne βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 29 Ιουλίου του 2016 και το καλοκαίρι μόλις απέκτησε άλλο ενδιαφέρον.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑