News Ο Τζον Ράμπο γίνεται τηλεοπτική σειρά!

1 Δεκεμβρίου 2015 |

0

Ο Τζον Ράμπο γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Ναι είναι αλήθεια. Το κανάλι Fox ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζον Ράμπο και στην παραγωγή αλλά και στον ομώνυμο ρόλο θα βρίσκεται ο πολυαγαπημένος Σιλβέστερ Σταλόνε. Και να γέρασε, φαίνεται πως του είναι δύσκολο να απαρνηθεί να σφίξει ξανά την κορδέλα του πολέμου ή έστω να μάθει στον διάδοχο του πώς γίνεται.

Movies_Films_R_Rambo_III_010449_

Ναι, μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Creed όπου ο γερασμένος πλέον Ρόκι Μπαλμπόα αναλαμβάνει χρέη μέντορα και εκπαιδευτή στο γιο του Απόλο Κριντ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αναλαμβάνει ξανά χρέη μέντορα και ως Τζον Ράμπο. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Συγκεκριμένα η σειρά με τίτλο Ράμπο:Το Νέο Αίμα θα εστιάζει στις περιπέτειες του Τζον Ράμπο και του γιου του Τζ. Ρ. (δηλαδή και αυτόν τον λένε Τζον Ράμπο;), ο οποίος είναι πρώην βατραχάνθρωπος. Να πούμε πως οι προσδοκίες ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο, διότι το σενάριο της σειράς θα επιμεληθεί ο Τζεμπ Στιούαρτ, σεναριογράφος του Πολύ σκληρός για να πεθάνει και του Φυγά. Οπότε, αναμένουμε να με δακρύσουν μέχρι και οι πέτρες από συγκίνηση.

2940938-rambo460

Την παραγωγή θα αναλάβει η Entertainment One και η Millennium Films, ενώ λόγω της τηλεοπτικής σειράς το πέμπτο μέρος του πολυαγαπημένου franchise με τίτλο Ράμπο: Το Τελευταίο Αίμα θα μπει στο συρτάρι και θα αναγκαστεί να περιμένει. Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει το ότι πλέον ο σκληροτράχηλος Τζον Ράμπο ματώνει πιο συχνά και από γυναίκα.

Κλείνοντας, επειδή θα είναι δύσκολο να βρεθεί αυτός που θα σηκώσει το ερμηνευτικό βάρος του να είναι ο γιος του Τζον Ράμπο, το CineDogs μεριμνώντας για τον κινηματογράφο προτείνει τρεις επιλογές που είναι τέλειες για το ρόλο.

3. Μάρκο Μπελινέλι

marco_belinelli-rambo1

2. Ντιέγκο Μιλίτο

milito-stallone

1. Ένα παπούτσι

JiO6Fwm




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑