News Θα βγει Kill Bill 3;

7 Δεκεμβρίου 2015 |

0

Θα βγει Kill Bill 3;

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ομολογεί πως θα δούμε συνέχεια του “Kill Bill” και το Cine Dogs αποκαλύπτει τον πρωταγωνιστή! Μέσα στο κλίμα της προώθησης της νέας του ταινίας «Hateful Eight», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου ο Κουέντιν Ταραντίνο δίνει συνεντεύξεις για την ταινία του μιλώντας γι’ αυτήν αλλά και για γενικότερα θέματα όπως για την αστυνομική βία ή για την νέα ταινία του Σπάικ Λι. Σε συνέντευξη του λοιπόν στο «What The Flick?!» απεκάλυψε πως υπάρχει πιθανότητα να δούμε στο μέλλον το «Kill Bill 3» φέρνοντας τα Χριστούγεννα λιγάκι νωρίτερα.

Kill Bill

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Υπάρχει κάποια πιθανότητα για ένα λόγο συγκεκριμένα. Η Ούμα Θέρμαν και εγώ θα περνούσαμε πολύ ωραία, αν δουλεύαμε ξανά μαζί. Έβαλα το χαρακτήρα της Μπέατριξ Κίντο να αντιμετωπίσει πολλές δύσκολές καταστάσεις, οπότε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ηρεμήσει.» Στη συνέχεια ανέφερε πως σε ενδεχόμενη συνέχεια οι χαρακτήρες θα είχαν γεράσει σύμφωνα με τα όσα χρόνια πέρασαν από τις δύο προηγούμενες ταινίες. Ενώ, τέλος ανέφερε πως θεωρεί το «Kill Bill» ως την πιο οραματική του ταινία.

Όμως, ποια θα μπορούσε να είναι η υπόθεση του «Kill Bill 3»; Όσοι έχουν δει την ταινία θυμούνται πως η Νύφη σκότωσε την Βερνίτα Γκριν (η περιβόητη σκηνή μάχης στο σπίτι με το πακέτο δημητριακά) που ερμήνευε η Βιβίκα Φοξ, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Μετά η νύφη πλησίασε τη μικρή και της είπε πως αν θέλει να την εκδικηθεί αυτή θα την περιμένει. Οπότε το τρίτο μέρος θα μπορούσε να βασιστεί σε αυτό το κομμάτι της πλοκής, το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να ενσωματώνει και την κόρη της Μπέατριξ Κίντο-Νύφης. Όμως, αν συνέβαινε αυτό ο τίτλος «Kill Bill» δεν θα ήταν πλέον αταίριαστος; Θα ήταν και ο Κουέντιν δεν διαπράττει τέτοια ερασιτεχνικά σεναριακά λάθη.Σπανούλης

Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του CineDogs πρώτοι αποκαλύπτουν πως στο 3ο μέρος του «Kill Bill» θα πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης ως ο υιοθετημένος γιος του Bill που αναζητάει εκδίκηση από την Νύφη και ο οποίος λέγεται επίσης Bill Jr (ένα γνωστό αμερικάνικο φαινόμενο π.χ. George Bush Junior). Όπως μαθαίναμε στα δύο πρώτα μέρη του «Kill Bill» ο Μπιλ είχε υιοθετηθεί από τον βαρόνο και νταβατζή Εστεμπάν Βιχάϊο τον οποίο ερμήνευε ο Μάικλ Πάρκς. Σύμφωνα με πηγές που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ο χαρακτήρας του Μπιλ επηρεασμένος από το παρελθόν του υιοθέτησε και αυτός έναν άσημο νέο, η ύπαρξη του οποίου δεν έγινε γνωστή στις δύο πρώτες ταινίες. Τώρα ο Μπιλ Τζούνιορ επιστρέφει μαζί με την κόρη της Βερνίτα Γκριν για να σκοτώσει την Νύφη.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε γνωρίσει τον Βασίλη Σπανούλη το 2006-2007 όταν αγωνιζόταν στο Houston Rockets, και είχε εντυπωσιαστεί με την ικανότητα του να χειρίζεται την μπάλα θεωρώντας τον τέλεια επιλογή για να μπορεί να κάνει την περίφημη κίνηση του «5 point palm exploding heart technique». Τέλος στοιχεία που επιβεβαιώνουν το ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα πρωταγωνιστήσει στο «Kill Bill 3» είναι το γεγονός πως έχει ήδη δηλώσει γρίπη για τον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης στις 24 Δεκεμβρίου, ώστε να μπορεί την επόμενη ημέρα να είναι στην πρεμιέρα του «Hatefull Eight» στην Αμερική μαζί με τον Κουέντιν Ταραντίνο. Τέλος, στοιχείο που επιβεβαιώνει αυτή την θεωρία είναι τα αεροπορικά εισιτήρια που είναι κλεισμένα από Αθήνα για Αμερική με το κωδικό όνομα «Λαρισαίος Όφις». Ενώ, δεν είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι τώρα ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδος για να είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι του για ενδεχόμενα γυρίσματα.

Σπανούλης 2

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την εκπροσώπηση της χώρας μας στο «Kill Bill 3» από τον Βασίλη Σπανούλη!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑