News Ξανά ξύλο και καράτε από τον Κιάνου: John Wick 2!

24 Νοεμβρίου 2015 |

0

Ξανά ξύλο και καράτε από τον Κιάνου: John Wick 2!

Σε μια εποχή που οι περιπέτειες απευθύνονται σε κοινό αποκλειστικά κάτω των 20, η δράση του περυσινού John Wick ήταν μια όαση για τους γαλουχημένους με Μπρους Γουίλλις σημερινούς 30άρηδες. Αυτή η ταινία τα είχε όλα: απαράδεκτες ερμηνείες, μακελειό, ανελέητο πιστολίδι, σάπιους κακούς, ένα χαρακτήρα που όλοι τον φοβούνται αλλά μέχρι τη μέση της ταινίας δεν καταλαβαίνουμε γιατί, και πολλά άλλα. Εντάξει, είχε και τον Κιάνου Ριβς, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σ’ αυτή τη ζωή.

john wick2

Ο αιώνιος ανέκφραστος του Χόλιγουντ λοιπόν, αναγεννημένος μετά την απροσδόκητη επιτυχία, επιστρέφει με το σίκουελ του «John Wick», υποσχόμενος να σκοτώσει ακόμα περισσότερους κακούς σε μια ταινία που η πλοκή δεν ενδιαφέρει απολύτως κανέναν. Ξύλο και καράτε περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα το λάβουμε. Σε κάθε περίπτωση, οι απανταχού οπαδοί της δράσης θα συνασπιστούν για ακόμα μια φορά και θα παρακολουθήσουν το νέο τόλμημα του πρώην κικμπόξερ/κασκαντέρ Τσαντ Σταχέσκι με ευλάβεια. Για κάθε «Transformers» που σπάει εισπρακτικά φράγματα, ένας φαν του action κάνει ένα ευχέλαιο, μήπως και ξορκίσει αυτή τη μάστιγα των εφέ και της κακοσκηνοθετημένης δράσης. Κύριε Μάικλ Μπέι.

john wick3

Αν ξαναπήρε σκυλί ο John και του το ξαναφάγανε, δεν γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, το «John Wick 2» αναμένεται να είναι άλλη μία τιτάνια ερμηνευτική στιγμή του Κιάνου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

john wick4




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑