News Ο Ματ Ντίλον υποδύεται ένα serial killer στη νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ!

4 Νοεμβρίου 2016 |

0

Ο Ματ Ντίλον υποδύεται ένα serial killer στη νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ!

Τρία χρόνια μετά το Nymphomaniac, που προκάλεσε τους πιο ζουμερούς σινεφίλ καυγάδες των τελευταίων (πολλών) ετών, ο Λαρς Φον Τρίερ επιστρέφει στο προσκήνιο με μία νέα ταινία. Το The House that Jack Built εξιστορεί τη διαδρομή ενός ευφυούς, αλλά προφανώς διαταραγμένου, serial killer σε ένα χρονικό πλαίσιο δώδεκα ετών. Σε αυτή την περίοδο, θα τον δούμε διαπράττει τα φονικά που τον ορίζουν ως ύπαρξη, αλλά και να πείθει ολοένα και πιο έντονα και πειστικά τον εαυτό του πως οι πράξεις του συνιστούν αψεγάδιαστα έργα τέχνης.

%ce%bb%ce%b1%cf%81%cf%82-3
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως ανακοινώθηκε λίαν προσφάτως, συναντούμε τον Ματ Ντίλον, σε μία πρώτης τάξης ευκαιρία αναγέννησης για μία καριέρα που είχε πάρει μάλλον την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια. Σε σύγκριση τουλάχιστον με εποχές σχετικά πρόσφατες, που περιελάμβαναν την οσκαρική υποψηφιότητα για τον ρόλο του στο Crash (2004), του Πολ Χάγκις, αλλά και τον κολακευτικό χαρακτηρισμό «ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, μαζί με τον Σον Πεν», από τον θρυλικό κριτικό κινηματογράφου Ρότζερ Ίμπερτ.

%ce%bb%ce%b1%cf%81%cf%82-2
Ο Ντίλον, που πρωταγωνιστεί ήδη από το 2015 στην τηλεοπτική σειρά Wayward Pines, του FOX, έχει ακόμη μία ταινία στα σκαριά για την επόμενη χρονιά. Το Going in Style είναι μία heist comedy, remake της ομότιτλης ταινία του 1979, στην οποία ο Ντίλον θα συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν και Άλαν Άρκιν. Όσον αφορά πάντως το The House that Jack Built, στο πλευρό του Ντίλον θα βρίσκεται ο μυθικός Μπρούνο Γκαντς, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα σε Σουηδία και Δανία. Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι ο τίτλος της ταινίας παραπέμπει στο περίφημο βρετανικό παιδικό τραγούδι This Is the House that Jack Built, ενώ η ιστορία του serial killer Jack ΔΕΝ θα είναι μία αναπαράσταση της ζωής του Τζακ του Αντεροβγάλτη, καθώς το στόρι θα ξετυλίγεται τις ΗΠΑ των 70s.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑