Series Η Comic-Con θυμάται το Lost!

28 Ιουλίου 2014 |

0

Η Comic-Con θυμάται το Lost!

Οι διοργανωτές της Comic-Con που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο San Diego δεν ξέχασαν το Lost! Η θρυλική (και όχι πάντα για τους σωστούς λόγους) σειρά του ABC, την οποία είχε δημιουργήσει ο J.J. Abrams, έκανε πρεμιέρα στην Comic-Con ακριβώς δέκα χρόνια πριν, το 2004, όταν το πιλοτικό επεισόδιο παρουσιάστηκε στην έκθεση του San Diego.

Lost-Series-1-Ep-1-2-Pilot-3

Επίσημα, το Lost ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, και τα όσα ακολούθησαν είναι λίγο πολύ γνωστά: η σειρά εξελίχθηκε από μια ευχάριστη έκπληξη που τραβούσε την προσοχή και τα βλέμματα των τηλεθεατών με την πρωτοφανή πλοκή και ατμόσφαιρά της, σε έναν άνευ προηγουμένου τηλεοπτικό εθισμό και ένα πραγματικό παγκόσμιο φαινόμενο, που ουσιαστικά προετοίμασε το έδαφος για την έκρηξη της αμερικανικής τηλεόρασης. Όλα αυτά, μέχρι τις…δύσκολες ώρες της τελευταίας σεζόν και την περίεργη γεύση που άφησε στα εκατομμύρια των πιστών της το αμφιλεγόμενο φινάλε.

lost-2
Όσο κι αν το Lost μένει στις μνήμες της μεγαλύτερης μερίδας του κοινού ως μια συγκλονιστική και καθολική απογοήτευση, υπήρξε ασφαλώς μια εξαιρετική σειρά για όσο, τουλάχιστον, διάστημα ήταν “στα καλά” του, πριν δηλαδή η επιτυχία και η ανάγκη για “ξεχείλωμα” αναγκάσουν τους δημιουργούς να εκτροχιάσουν την πλοκή. Ως εκ τούτου, το βίντεο που προβλήθηκε χτες στο San Diego με τις ευλογίες των showrunners Carton Cuse και Damon Lindelof, δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα ευχάριστο ταξίδι στη μνήμη και να μας θυμίζει, 10 χρόνια αργότερα, μερικές στιγμές της σειράς, η απουσία της οποίας, όχι και τόσο καιρό πριν, “στοίχειωνε” τα καλοκαίρια μας…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑