News Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν έχει τίτλο (και αναμένεται στις αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι)!

22 Φεβρουαρίου 2017 |

0

Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν έχει τίτλο (και αναμένεται στις αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι)!

Παρόλο που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από την Amazon Studios, που βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής, μπορούμε να το θεωρήσουμε δεδομένο: το καλοκαίρι του 2017, ένα μόλις χρόνο μετά το Café Society, η νέα ταινία του ακούραστου Γούντι Άλεν θα φιγουράρει στις αίθουσες. Τούτη τη φορά, μάλιστα, το καλοκαίρι θα είναι ταιριαστό και με τα όσα θα διαδραματίζονται επί της οθόνης, καθώς η πλοκή της νέας ταινίας του Γούντι θα εκτυλίσσεται εν μέσω καλοκαιριού, στο Coney Island του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, σε μία αγαπημένη εποχή του αμερικάνικου σινεμά, τη δεκαετία του 1950.

Μεταξύ των λιγοστών πληροφοριών που γνωρίζουμε για την ταινία είναι και ο (αποκαλυπτικός) τίτλος της, ο οποίος είναι Wonder Wheel και παραπέμπει στη θρυλική ρόδα του Deno’s Wonder Wheel Amusement Park (που βρίσκεται στο Coney Island, όπως πιθανώς να υποθέσατε), ύψους 47,5 μέτρων, η οποία φτιάχτηκε το 1920 παρακαλώ! Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο συναντούμε την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος -όπως μπορούμε να καταλάβουμε από καναδυό φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα- υποδύεται ένα ναυαγοσώστη.

Στο πλευρό των Γουίνσλετ και Τίμπερλεϊκ θα δούμε τους Τζουν Τεμπλ, Τζιμ Μπελούσι (yeah!), Μαξ Καζέλα και Τζακ Γκορ, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα ο Γούντι να επιλέξει για πολλοστή φορά τις Κάννες για την πρεμιέρα του Wonder Wheel.

Μέχρι τοτε, δείτε τον Γούντι να περιδιαβαίνει την παλιά του γειτονιά, στο Μπρούκλιν:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑