News “The Lure”: νέο τρέιλερ για το μιούζικαλ με τις φονικές γοργόνες!

9 Ιανουαρίου 2017 |

0

“The Lure”: νέο τρέιλερ για το μιούζικαλ με τις φονικές γοργόνες!

Κι ενώ το La La Land καίει καρδιές, σαρώνει στις Χρυσές Σφαίρες και βαδίζει καμαρωτό προς τα Όσκαρ, αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον του κοινού για ένα είδος που βίωνε κρίση, μια άλλη ταινία και το πρόσφατο τρέιλέρ της τοποθετούν το μιούζικαλ σε νέα υπό-μονοπάτια: αυτά του γκόθικ – σπλάτερ – δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας μιούζικαλ. Στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο φονικές γοργόνες που βγήκαν στη στεριά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

lure-2

Το The Lure της πρωτοεμφανιζόμενης Ανιέσκα Σμοζίνσκα προβλήθηκε στο περσινό φεστιβάλ του Σάντνανς, κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες την 1η Φλεβάρη στο περίφημο IFC Center και διαθέτει ένα νέο και πολλά υποσχόμενο τρέιλερ! Η πλοκή της ιστορίας τοποθετείται στην Πολωνία της δεκαετίας του ’80, όταν δύο γοργόνες, οι αδερφές Χρυσαφένια (Golden) και Ασημένια (Silver), ενδίδουν στις Σειρήνες της στεριάς και αποφασίζουν να αφήσουν το νερό για να συνοδεύσουν μία ομάδα περιπλανώμενων μουσικών.

lure

Η απόφασή τους θα τις οδηγήσει σε ένα night club γεμάτο neon φωτισμούς, όπου θα εργαστούν ως στριπτιζέζ – τραγουδίστριες, με το νούμερό τους να περιλαμβάνει και μία on stage μεταμόρφωση σε γοργόνες. Όσο περνά όμως ο καιρός, η μεν Χρυσαφένια λαχταρά για ανθρώπινη σάρκα, ενώ η Ασημένια χάνει την ανθρωποφάγο της όρεξη επειδή ερωτεύεται τον κιθαρίστα της μπάντας. Η ίδια η σκηνοθέτις, μιλώντας για την ταινία, την χαρακτήρισε μία ταινία ενηλικίωσης, ενώ δήλωσε πως άντλησε υλικό από την παιδική της ηλικία, στην οποία σύχναζε (καταναγκαστικά) στο night club της μητέρας της. Δείτε το τρέιλερ ευθύς αμέσως!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑