News Η Εύα Γκριν στη νέα ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι!

17 Σεπτεμβρίου 2016 |

0

Η Εύα Γκριν στη νέα ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι!

Τα βασικά νέα ήταν γνωστά εδώ και καιρό. Το ότι o -83χρονος πλέον- Ρόμαν Πολάνσκι θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας τον Νοέμβριο του 2016, 3 χρόνια μετά την Αφροδίτη με τη γούνα. Το ότι στο σεναριακό πηδάλιο της ταινίας αυτής θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης – σεναριογράφος Ολιβιέ Ασαγιάς. Ο Ασαγιάς, παρεμπιπτόντως, κέρδισε (εξ ημισείας με τον Ρουμάνο Κριστιάν Μουντζίου) το βραβείο σκηνοθεσίας στο τελευταίο Φεστιβάλ των Καννών, για το ψυχολογικό θρίλερ Personal Shopper, με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ. O τίτλος της νέας ταινίας του Πολάνσκι θα είναι Based on a True Story και θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ντελφίν ντε Βίγκαν.

polanski

Η κεντρική ιστορία περιστρέφεται γύρω από μία επιτυχημένη συγγραφέα που βρίσκεται στη μέγκενη του άγχους συγγραφής του επόμενου βιβλίου της και του ασφυκτικού stalking από μία παθιασμένη θαυμάστρια, η οποία διακατέχεται από ιδεοληπτικές εμμονές. Στον ρόλο της πρώτης συναντούμε την -κατά 33 χρόνια νεότερη- σύζυγο του Πολάνσκι, Εμανουέλ Σενιέ, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε 4 ταινίες του Πολωνού σκηνοθέτη: α) στο Frantic (1988), β) στα Μαύρα φεγγάρια του έρωτα (1992), γ) στην Ένατη πύλη (1999, σε πιο δευτερεύοντα ρόλο εδώ, όμως) και δ) στην Αφροδίτη με τη γούνα (2013).

eva-green

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χτες, στον έτερο πρωταγωνιστικό ρόλο «κλείδωσε» η Εύα Γκριν, η οποία έχει εμπλακεί σε δύο ενδιαφέροντα πρότζεκτ ακριβώς μετά το τέλος της σειράς Penny Dreadful, στην οποία πρωταγωνιστούσε. Πέρα από το Based on a True Story, η Γκριν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Euphoria, στο πλευρό της Αλίσια Βικάντερ, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται η Σουηδή Λίσα Λάνγκσεθ, στο αγγλόφωνο σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Επιστρέφοντας στο Based on a True Story, υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν τον προσεχή Νοέμβρη στο Παρίσι, με τη γαλλική διανομή να είναι ήδη εξασφαλισμένη και την αμερικάνικη να βρίσκεται υπό διαπραγματεύσεις.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑