To πρώτο τρέιλερ του 5ου κύκλου του “House of Cards”!

To Netflix, σε μία μεγαλοφυή κίνηση από πλευράς μάρκετινγκ, είχε κυκλοφορήσει το πρώτο teaser του επερχόμενου 5ου κύκλου του House of Cards, λίγες μόνο ώρες μετά την ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Πολλοί στοιχημάτισαν τότε ότι η κυκλοφορία του πρώτου επίσημου trailer θα συνέπιπτε με τη συμπλήρωση 100 ημερών του Τραμπ στον αμερικάνικο προεδρικό θώκο, αλλά έπεσαν εν τέλει έξω για μόλις 2 ημέρες, αφού το trailer της 5ης σεζόν κατάφθασε στις οθόνες μας όχι στις 29 Απριλίου, αλλά την Πρωτομαγιά.

Στο απολαυστικό αυτό trailer ακούμε τη φωνή του Frank Underwood, καθώς απευθύνεται στη σύζυγό του Claire, καθώς αναφέρεται στον αμερικάνικο λαό ως παιδιά, που χρειάζονται συνεχή φροντίδα, κανάκεμα και καθοδήγηση. Κλείνοντας τον μονόλογό του, ο Frank διαβλέπει την ανάληψη της εξουσίας από το ζεύγος Underwood όχι για μία ή δύο, αλλά για πέντε (!) ολόκληρες θητείες, από το 2016 ώς το 2036! Το τελικό επιμύθιο, μάλιστα, είναι μία παράφραση του περίηφημου «όρκου πίστης στη σημαία» (Pledge of Allegiance), όπου η φράση “one nation under God” αντικαθίσταται από το “one nation Under-wood”.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου θα προβληθεί στις 30 του Μάη, ενώ η 5η σεζόν θα είναι η πρώτη της σειράς, χωρίς τον θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο Beau Willimon, ενώ η κυριότερη νέα άφιξη στο καστ είναι αυτή της εκλεκτής βετεράνου Patricia Clarkson, χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα ενσαρκώσει.

Και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε το υπέροχο trailer:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑