News H 5η σεζόν του “House of Cards” καταφθάνει!

20 Ιανουαρίου 2017 |

0

H 5η σεζόν του “House of Cards” καταφθάνει!

Είναι πλέον οριστικό. Η νέα σεζόν του House of Cards βρίσκεται καθοδόν και η πρεμιέρα της διαθέτει πλέον επίσημη ημερομηνία εξόδου. Σε μία κίνηση, που ήταν μάλλον προγραμματισμένη εδώ και καιρό και η οποία πέραν πάσης αμφιβολίας θα σχολιαστεί δεόντως και ποικιλοτρόπως, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του 5ου κύκλου, μόλις λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Το teaser απεικονίζει ένα γνώριμο μοτίβο της σειράς, την αναποδογυρισμένη αμερικάνικη σημαία, η οποία κυματίζει απαισιόδοξα μπροστά στο Καπιτώλιο, σε μία ατμόσφαιρα που μοιάζει σκοτεινή και απειλητική. Την ίδια στιγμή ακούγεται (δημιουργώνας ένα ειρωνικό εφέ) ο “όρκος πίστης στη σημαία”, το περίφημο “pledge of allegiance”.

House

Στο τουίτ που συνόδευσε τη δημοσιοποίηση του διάρκειας 28 δευτερολέπτων teaser, ο υπότιτλος”We make the terror” παραπέμπει στο φινάλε του 4ου κύκλου, όπου ο Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι) εκστόμισε τη φράση “We do not succomb to the terror. We make the terror.”, ενώ η Κλερ Άντεργουντ (Ρόμπιν Ράιτ) τον συνόδευσε για πρώτη φορά στην κατεδάφιση του τέταρτου τοίχου (στην οποία επιδίδεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο Σπέισι), κοιτάζοντας κατάματα τον θεατή. Δείτε το teaser και σημείωστε την 30η του Μάη σε ημερολόγια και ατζέντες…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑