“Yardie”: το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ίντρις Έλμπα!

Ο 43χρονος Ίντρις Έλμπα (τον οποίο είχαμε λατρέψει από τις εποχές του Wire, ενώ επικυρώσαμε τη λατρεία μας με το Beasts of No Nation) βρίσκεται, πέραν πάσης αμφιβολίας, σε ένα καλό και δημιουργικό φεγγάρι. Κάτι οι φήμες πως θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ που ολοένα και πληθαίνουν, κάτι η επικείμενη έξοδος του Σκοτεινού Πύργου του Στίβεν Κινγκ στις αίθουσες, όπου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Πιστολέρο Ντεσέιν, το μόνο σίγουρο είναι πως η καριέρα του Έλμπα έχει πάρει για τα καλά την πάνω βόλτα.

Elba 2

Καθ’ όπως φαίνεται, λοιπόν, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για το επόμενο βήμα, αυτό της σκηνοθεσίας. Το ντεμπούτο του Έλμπα πίσω από την κάμερα θα φέρει τον τίτλο Yardie και θα αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Βίκτορ Χέντλι (Viktor Headley). Κεντρική φιγούρα της πλοκής είναι ένας διανομέας κοκαΐνης με την κωδική ονομασία D, ο οποίος αναλαμβάνει να μεταφέρει ένα μεγάλο φορτίο από τη Τζαμάικα στο Λονδίνο. Κάπου στη διαδρομή, όμως, καινά δαιμόνια τρυπώνουν στο μυαλό του και αποφασίζει να πουλήσει ο ίδιος την κοκαΐνη παρά την παραδώσει στα αφεντικά του.

Elba

Το στόρι της ταινίας εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’80, ενώ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί πληροφορίες για το καστ της ταινίας. Οι πρώτες φήμες, πάντως, αναφέρουν πως ο Έλμπα θα επιλέξει τον εαυτό του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και πολύ καλά θα κάνει.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑