News Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ δεν έχει τίτλο, αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα!

26 Απριλίου 2019 |

0

Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ δεν έχει τίτλο, αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα!

Επίσημο τίτλο μπορεί να μην έχουμε ακόμη, αρκούμενοι στο προσωρινό, και κάπως αμήχανο, Bond 25, αλλά έχουμε πολλές πληροφορίες για όλα τα υπόλοιπα, καθώς οι παραγωγοί της ταινίας φρόντισαν να ενημερώσουν τους απανταχού fans του μέσα από ένα live streaming από την Τζαμάικα… Η 25η κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ, λοιπόν, είναι γεμάτη πολλά γνωστά πρόσωπα, εκκινεί όμως από μια ευφάνταστη αφετηρία: για πρώτη φορά στο 007 χρονικά, ο Bond βρίσκεται σε διακοπές, off duty, στην έπαυλή του, στην Τζαμάικα. Σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον είναι που θα δεχτεί την επίσκεψη του παλιόφιλου από τη CIA Felix Leiter (ο Τζέφρι Ράιτ θα γίνει ο πρώτος ηθοποιός στα Bond χρονικά που θα ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο για 3η φορά), ο οποίος θα του ζητήσει να τον βοηθήσει σε μια εξαιρετικά δαιδαλώδη και επικίνδυνη αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που έχει απαχθεί.

Όπως ήδη γνωρίζαμε, στον ρόλο του Bond villain συναντούμε τον οσκαρικό τροπαιούχο Ραμί Μαλέκ, ενώ οι γνωστοί και φίλοι (;) του Μποντ είναι μπόλικοι: η Λέα Σεϊντού στον ρόλο της Dr. Madeleine Swann (μονάχα η Γιούνις Γκέισον, το πρώτο Βond Girl του franchise, είχε εμφανιστεί σε δύο σερί ταινίες, το Dr. No και το From Russia With Love, το 1962 και 1963 αντίστοιχα), ο Μπεν Γουίσο ως Q, ο Ράλφ Φάινς ως M, o Ρόρι Κινίρ ως επικεφαλής της MI6, η Ναόμι Χάρις ως Moneypenny.

Στην πολύπαθη καρέκλα του σκηνοθέτη συναντούμε τον Κάρι Φουκουνάγκα, που μας είχε χαρίσει την εξαιρετική πρώτη σεζόν του True Detective. Ο Φουκουνάγκα έλαβε το χρίσμα μετά την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ από το πρότζεκτ, τον Αύγουστο του 2018, λόγω «δημιουργικών διαφωνιών», γεγονός που οδήγησε στη χρονική μετάθεση της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες. Μεταξύ των αρχικών μνηστήρων για τη θέση του σκηνοθέτη στο Bond 25 συγκαταλεγόταν και ο Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος όμως επέλεξε να αφοσιωθεί στο μεγαλεπήβολο εγχείρημα του Dune.

Το δε σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει ο ίδιος ο Φουκουνάγκα, μαζί με τον Σκοτ Ζ. Μπερνς και τη Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ, την πρώτη γυναίκα που συμμετέχει σεναριακά σε ταινία του 007 από το 1963, όταν η Τζοάνα Χάργουντ είχε γράψει το σενάριο του From Russia With Love. Όσον αφορά τους newcomers, πέρα φυσικά από τον Μαλέκ, θα καλωσορίσουμε στο Bond universe τους Άνα ντε Άρμας, Ντέιβιντ Ντένσικ, Λασάνα Λιντς, Μπίλι Μάγκνουσεν και Νταλί Μπενσαλάχ.

Υπενθυμίζουμε ότι στον ομώνυμο ρόλο του Μποντ θα απολαύσουμε για 5η και τελευταία φορά τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος είχε αρχικά δηλώσει πως θα αποχωρήσει από τον ρόλο μετά το Spectre, αλλά πείστηκε (με το αζημίωτο) να πραγματοποιήσει μια τελευταία εμφάνιση. Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν (πέρα από την Τζαμάικα), στο Λονδίνο, την Ιταλία και τη Νορβηγία, ενώ η ταινία θα πραγματοποιήσει την έξοδό της στις αίθουσες στις 8 Απριλίου 2020! Απομένει να δούμε πότε θα αποκτήσει και τον επίσημο τίτλο της…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑