Τομ Χάρντι – Άντριου Ντόμινικ – Ρίντλεϊ Σκοτ, στο πολεμικό δράμα “War Party”!

O γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία, αλλά με αμερικανικές ρίζες, σκηνοθέτης Άντριου Ντόμινικ (φώτο 2) δεν συγκαταλέγεται στα ονόματα πρώτης γραμμής (και αναγνωρισιμότητας) του Χόλιγουντ. Εντούτοις, ό,τι έχει σκηνοθετήσει μέχρι τώρα, δεν φείδεται ποιότητας, στιλ και προσωπικής ματιάς. Από το καλτ προδιαγραφών ντεμπούτο του Chopper (2006) και το λυρικό γουέστερν The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007) μέχρι το αεράτο και σαρκαστικό νεό-νουάρ Killing Them Softly (2012, βλέπε φώτο αμέσως μετά) και το πρόφατο ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ One More Time With Feeling (2016).

Ο Ντόμινικ, τα τελευταία χρόνια, έχει εμπλακεί σε δύο φιλόδοξα πρότζεκτ εκ των οποίων το ένα δείχνει να βαλτώνει, ενώ το δεύτερο αναμένεται να ανακοινωθεί. Στην πρώτη κατηγορία συναντούμε το biopic της Μέριλιν Μονρό Blonde, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο ως προς την εύρεση των απαραίτητων πόρων, όσο και ως προς την επιλογή της βασικής προωταγωνίστριας που θα ενσαρκώσει τη Μέριλιν. Παράλληλα, ο Ντόμινικ έχει στα σκαριά την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Κόρμακ ΜακΚάρθι Cities in the Plain, για την οποία αναμένουμε την ανακοίνωση κάποιου επίσημου χρονοδιαγράμματος.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, προέκυψε και κάτι ολόφρεσκο και πολλά υποσχόμενο: το πολεμικό δράμα War Party, στο οποίο συναντούμε τον Ρίντλεϊ Σκοτ ως executive producer και τον λατρεμένο Τομ Χάρντι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Χάρντι θα υποδύεται την αληθινή περσόνα ενός SEAL, ενός κομάντο δηλαδή των ειδικών δυνάμεων του αμερικάνικου ναυτικού, σε μία ιστορία που θα είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, χωρίς όμως να μας έχουν ώς τώρα αποκαλυφθεί το όνομα του στρατιώτη ή τα γεγονότα στα οποία αυτός ενεπλάκη. Τελευταία λεπτομέρεια περί της επερχόμενης ταινίας το γεγονός ότι τη χρηματοδοτεί (όπως και πολλές άλλες πρόσφατα) το Netflix, το οποίο πλειοδότησε έναντι της Univrsal και της Amazon προκειμένου να γραπώσει αυτό το πρότζεκτ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, όσον αφορά τον Τομ Χάρντι, πως δεν θα χορταίνουμε να τον βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη, καθώς τα επερχόμενα πρότζεκτ του είναι πολλά και πολύ ενδιαφέροντα, καθώς: α) θα υποδυθεί τον διαβόητο γκάνγκστερ Αλ Καπόνε, β) θα ενσαρκώσει τον διάσημο φωτογράφο Ντον ΜακΚάλιν, γ) θα πρωταγωνιστήσει στο WW2 έπος του Κρίστοφερ Νόλαν Dunkirk.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑