News Ο Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε!

31 Οκτωβρίου 2016 |

0

Ο Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε!

Ο Τομ Χάρντι και οι γκανγκστερικοί ρόλοι είναι δύο έννοιες που συμβαδίζουν τα τελευταία χρόνια, τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη. Για να ξεκινήσουμε από το τηλεοπτικό σκέλος, ο Χάρντι υποδύεται, ήδη από τη 2η σεζόν του Peaky Blinders, τον αρχηγό δηλαδή της εβραϊκής συμμορίας Άλφι Σόλομονς (βλέπε φώτο λίγο πιο κάτω). Όσον αφορά το κινηματογραφικό κομμάτι, στο Legend (2014) του Μπράιαν Χέγκελαντ ενσάρκωσε τους δίδυμους Ρόνι Κρέι και Ρέτζι Κρέι, εξέχουσες φυσιογνωμίες του λονδρέζικου υπόκοσμου των δεκαετιών του ΄50 και του ΄60. Επόμενος σταθμός στην ερμηνευτική διαδρομή του Χάρντι στον κόσμο των γκάνγκστερ, η πλέον αναγνωρίσιμη φιγούρα του χώρου.

tom-hardy-2

Καλά το υποψιαστήκατε, ο Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον διαβόητο Αλ Καπόνε, ο οποίος στην ουσία «κυβερνούσε» το Σικάγο την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης με βία και αίμα, μέχρι τη στιγμή της σύλληψης και φυλάκισης του, το 1931, για κατηγορίες φοροδιαφυγής. Ο Καπόνε καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξης, αποφυλακίστηκε στα 8 και πέθανε το 1947, πάσχοντας από άνοια.

tom-hardy-3

Σε αυτή ακριβώς τη στιγμή επικεντρώνεται το Fonzo, το οποίο θα εξιστορεί τις περιπέτειες του Καπόνε μέσα από τις αναπολήσεις του, στις σκόρπιες στιγμές διαύγειας των τελευταίων του χρόνων. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Τζος Τρανκ, που είχε κάνει το ντεμπούτο του με το συμπαθές και διασκεδαστικό Chronicle (2012), ενώ τρία χρόνια αργότερα σκηνοθέτησε το reboot της σειράς ταινιών Fantastic Four, που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της Marvel. Να υπενθυμίσουμε, σε αυτό το σημείο, ότι οι προσεχείς εμφανίσεις του Τομ Χάρντι περιλαμβάνουν το πολυναμενόμενο Dunkirk του Κρίστοφερ Νόλαν, καθώς και το τηλεοπτικό -8 επεισοδίων και παραγωγής Ρίντλεϊ Σκοτ- Taboo (δείτε το τρέιλερ λίγο πιο κάτω), ενώ στο προσεχές μέλλον θα ενσαρκώσει τον θρυλικό Βρετανό φωτογράφο Ντον ΜακΚάλιν, στην ταινία Unreasonable Behavior.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑