News Πάμπλο Λαραΐν και Τομ Χάρντι στο “The True American”!

6 Απριλίου 2017 |

0

Πάμπλο Λαραΐν και Τομ Χάρντι στο “The True American”!

Μονάχα λίγους μήνες αφότου κυκλοφόρησαν οι ταινίες Neruda και Jackie, ο Χιλιανός σκηνοθέτης Πάμπλο Λαραΐν (φώτο 2) φέρεται να έχει εμπλακεί σε ένα καινούργιο πρότζεκτ, με τίτλο The True American. Η ταινία έχει ως πρώτη ύλη το μυθιστόρημα The True American: Murder and Mercy in Texas (2014), του Αμερικάνου (με ινδικές ρίζες) συγγραφέα Ανάντ Γκιριντχαραντάς (φώτο 1, αμέσως πιο κάτω).

H πλοκή της ιστορίας εκτυλίσσεται στο Τέξας, λίγο μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, και έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον Rais Bhuiyan, ένα Μουσουλμάνο μετανάστη που κατοικεί πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ και έχει διατελέσει διακεκριμένος βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας του Μπαγκλαντές. Ο Bhuiyan είναι λάτρης του αμερικάνικου τρόπου ζωής, νιώθει πλήρως ενταγμένος στην κοινωνία του Ντάλας, τα γεγονότα, όμως, της 11ης Σεπτεμβρίου έμελλα να επιφέρουν ραγδαίες και δραματικές αλλαγές.

Ένας αυτόκλητος υπερασπιστής των αμερικάνικων πατριωτικών αξιών ονόματι Mark Stroman, οποίος αυτό-αποκαλείται «Αμερικάνος τρομοκράτης» και «σφαγέας Αράβων» τον πυροβολεί μέρα μεσημέρι, μαζί με άλλους 2 Μουσουλμάνους, μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, ως εκδίκηση για την 9/11. Ο Bhuiyan είναι ο μόνος που θα επιβιώσει από αυτή την επίθεση, αλλά αντί να αναζητήσει εκδίκηση, ρίχνεται σε έναν αγώνα συγχώρεσης, αγωνιζόμενος για την απαλλαγή του δράστη από την θανατική καταδίκη.

Στον ρόλο του Stroman συναντούμε τον Τομ Χάρντι, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι πριν τον Λαραΐν ακουστεί πολύ έντονα το όνομα της Κάθριν Μπίγκελοου για την καρέκλα του σκηνοθέτη. Υπενθυμίζουμε, σε αυτό το σημείο, ότι θα απολαύσουμε τον Τομ Χάρντι, τον προσεχή καιρό στους ρόλους : α) του διαβόητου γκάνγκστερ Αλ Καπόνε και β) του θρυλικού φωτογράφου Ντον ΜακΚάλιν, ενώ θα τον δούμε, επίσης, στο επερχόμενο Dunkirk του Κρίστοφερ Νόλαν και στο πολεμικό δράμα War Party του Άντριου Ντόμινικ.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑