News Το Fargo κάνει πρεμιέρα, ο Louis C.K. συνεργάζεται με τον Zach Galifianakis

15 Ιανουαρίου 2014 |

0

Το Fargo κάνει πρεμιέρα, ο Louis C.K. συνεργάζεται με τον Zach Galifianakis

Πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις έφερε η συνέντευξη του Προέδρου του δικτύου FX, John Landgraf, στα πλαίσια του χειμερινού συνεδρίου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών που λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες. Ο ισχυρός άνδρας του FX μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχέδια που έχει το δίκτυο για τη νέα χρονιά, ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το μεγάλο project, η τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας Fargo, ενώ αναφέρθηκε και σε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του δικτύου, όπως το Justified, το Louie και το American Horror Story.

af473a33-ed87-4515-a622-8fbe3135e5fb_Fargo_CL_0872_firstlook1

“Είναι ένα από τα καλύτερα projects που έχουμε δημιουργήσει ποτέ”, τόνισε ο Landgraf αναφερόμενος στο Fargo, που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου. Η σειρά θα είναι βασισμένη στην κινηματογραφική ταινία των αδελφών Κοέν του 1996, ωστόσο θα πρόκειται περισσότερο για μια εκδοχή της και όχι μια ακριβής μεταφορά. Το cast, πάντως, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, και περιλαμβάνει τους Martin Freeman (Hobbit, Sherlock), Billy Bob Thornton (Monsters’ Ball, The Man who wasn’t there), Keith Carradine (Deadwood, Dexter), Oliver Platt (The West Wing, Love & Other Drugs), Bob Odenkirk (Breaking Bad), Colin Hanks (Dexter, Mad Men) και Kate Walsh (Grey’s Anatomy, The Perks of being a Wallflower).

louie-billboard

Ερωτηθείς για το Louie, τη σειρά του Louis C.K. που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση από τους κριτικούς, ο Landgraf ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει το Μάιο, αν και δεν είναι ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία, ενώ επιβεβαίωσε πως το FX έχει ήδη παραγγείλει το πιλοτικό επεισόδιο μιας νέας κωμικής σειράς, το σενάριο της οποίας συνυπογράφουν ο Louis C.K. και ο Zach Galifianakis, για την οποία πάντως το μόνο που έχει μέχρι στιγμής γίνει γνωστό είναι το ότι ο Galifianakis θα πρωταγωνιστεί.

justified5

Σχετικά με το Justified και την ανακοίνωση πως η σειρά θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος της 6ης σεζόν, ο Landgraf σχολίασε: “Προσωπικά, θα ήθελα να κρατήσει περισσότερο. Το Justified είναι από τα αγαπημένα μου shows και του έχω προσωπική αδυναμία! Όμως ο Graham Yost (δημιουργός) και ο Timothy Olyphant (πρωταγωνιστής και παραγωγός) αποφάσισαν πως το καλύτερο για τη σειρά θα ήταν να τελειώσει στην 6η σεζόν και να μην προχωρήσει σε 7η, κάτι που αν και με στενοχωρεί αποδέχτηκα, σεβόμενος την απόφασή τους”.

154508_dish-of-salt-ryan-murphy-hits-the-american-horror-story-premiere1

Έπειτα, ο Landgraf επιβεβαίωσε την απόλυτη ελευθερία που έχει παραχωρήσει το δίκτυο στο δημιουργό του American Horror Story, Ryan Murphy (δίνοντας δωρεάν μαθήματα για το πώς πρέπει ένα δίκτυο να αντιμετωπίζει τους δημιουργούς…), ενώ μίλησε και για την 4η σεζόν της σειράς που δεν έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα ακόμα. “Είναι αλήθεια, ο Ryan έχει ουσιαστικά “λευκή επιταγή” από εμάς. Φυσικά, ακόμα διαβάζουμε τα σενάρια και παρακολουθούμε τις αρχικές εκδοχές των επεισοδίων, ωστόσο δεν έχουμε ουσιαστικά καμιά επιρροή στη σειρά! Όσο για την επόμενη σεζόν, από ότι μπορώ να ξέρω θα είναι και πάλι τοποθετημένη στο παρελθόν και όχι σύγχρονη. Εξάλλου, οι περισσότεροι ηθοποιοί του cast θα συμμετάσχουν και στην επόμενη σεζόν, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό, περιμένω να δω τι θα μου πει ο Ryan…”

Κλείνοντας, μίλησε γενικά για τη στάση του απέναντι στους δημιουργούς που έχουν φέρει πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στο FX: “Αντιλαμβάνομαι ότι η ελευθερία που δίνουμε στους δημιουργούς εμπεριέχει ρίσκο, ωστόσο δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι αυτή η μέθοδος συνεργασίας με εξιτάρει. Και σίγουρα εξαρτάται από το ποιον έχω απέναντί μου. Δεν νομίζω, για παράδειγμα, ότι χρειάζεται να εμπλακώ όταν μιλάμε για δημιουργούς όπως ο Louis C.K., τα καταφέρνει μια χαρά και μόνος του… Δεν είναι όμως ότι θα πω κάτι στον Louis ή στον Ryan και θα αρνηθούν να το κάνουν. Απλά δε χρειάζεται, γιατί αυτό που κάνουν το κάνουν καλύτερα από τον καθένα”.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑