News Trailer: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι ο Ντικ Τσέινι στο “Vice” του Άνταμ ΜακΚέι!

3 Οκτωβρίου 2018 |

0

Trailer: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι ο Ντικ Τσέινι στο “Vice” του Άνταμ ΜακΚέι!

Άν ένας άνθρωπος δικαιούται να ισχυρίζεται πως είναι ο απόλυτος χαμελαίων της σύγχρονης κινηματογραφική πραγματικότητας, αυτός είναι σίγουρα ο Κρίστιαν Μπέιλ. Ο Αμερικανός σταρ αυξομοιώνει το βάρος του ασταμάτητα, προκειμένου να ανταποκριθει στις απαιτήσεις των ολότελα διαφορετικών ρόλων που αναλαμβάνει, κάνοντας το σώμα του να μοιάζει με έμψυχο ακορντεόν.

Αυτή τη φορά, ο Μπέιλ χρειάστηκε να πάρει αρκετά κιλά και να κουβαλήσει αρκετά προσθετικά προκειμένου να μοιάσει φυσιογνωμικά στον Ντικ Τσέινι, αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας Τζορτζ Μπους του Νεώτερου, για την επικείμενη βιογραφί του πρώτου με τίτλο “Vice”. Η ταινία αποτελεί τη δεύτερη συνεχόμενη συνεργασία του με τον Άνταμ ΜακΚέι μετά το φρενήρες “The Big Short” και διαθέτει ένα ολόλαμπρο καστ, αφού τον Μπέιλ πλαισιώνουν οι Έιμι Άνταμς, Άλισον Πιλ, Τάιλερ Πέρι, Έντι Μάρσαν, Τζέσι Πλέμονς, Στιβ Καρέλ και ο προσφάτως βραβευμένος με όσκαρ Σαμ Ρόκγουελ, στο ρόλο του πιο φαιδρού πλανητάρχη όλων των εποχών (μέχρι τον επόμενο!).

Το τρέιλερ υπόσχεται μια ταινία που θα κινείται στα γνώριμα μονοπάτια του δημιουργού και αναμένεται να φιλοξενήσει μια δηκτική ματιά για τα τεκταινόμενα που αφηγείται, μέσα από την τραγελαφική-σατιρική απεικόνισή τους. Στην Αμερική αναμένεται τα Χριστούγεννα του 2018.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑