News Πιο κοντά στη μεγάλη οθόνη από ποτέ το Kane & Lynch

5 Νοεμβρίου 2013 |

0

Πιο κοντά στη μεγάλη οθόνη από ποτέ το Kane & Lynch

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού gamers! Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια δράσης των τελευταίων ετών, το Kane & Lynch, φαίνεται πως βρίσκει επιτέλους το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη. Το project της Lionsgate, που θα βασίζεται στο παιχνίδι του 2007 από την Eidos Interactive, έχει περάσει από χίλια μύρια κύμματα την τελευταία τριετία, αλλάζοντας συνεχώς σεναριογράφους, σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Ενώ λοιπόν το 2011 είχε ανακοινωθεί ότι το σενάριο της ταινίας θα ήταν γραμμένο από τον Kyle Ward (Machete Kills), σκηνοθέτης θα ήταν ο Simon Crane και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούσαν ο Bruce Willis και ο Jamie Foxx, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην.

kinopoisk.ru

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Gerard Butler είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να υποδυθεί τον Kane, ενώ για το ρόλο του Lynch ο βασικός υποψήφιος δεν είναι άλλος από τον Vin Diesel. Σε περίπτωση που ένα τέτοιο κάστινγκ επιβεβαιωθεί, δηλώνω ευθαρσώς ότι θα κλείσω το εισιτήριό μου από τώρα και θα βρίσκομαι με αντίσκηνο έξω από την αίθουσα μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα, με λαχτάρα εφάμιλλη με εκείνη των Expendables. Τη σκηνοθεσία έχει τελικά αναλάβει ο F. Gary Gray (Be Cool, The Negotiator), που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με τον Butler (Law Abiding Citizen) όσο και με τον Diesel (A Man Apart).

A_Man_Apart_11737_Medium (Αντιγραφή)

Για τους μη μυημένους, η υπόθεση του παιχνιδιού πάνω στο οποίο θα βασίζεται το project έχει να κάνει με τους θανατοποινίτες Adam ‘Kane’ Marcus και James Seth Lynch. Αμφότεροι καταδικασμένοι για ανθρωποκτονία, ο πρώτος είναι ένας πρώην μισθοφόρος και ο δεύτερος ένας σχιζοφρενής, ψυχωτικός δολοφόνος (αυτό ακριβώς δηλαδή που παίζουν, συνήθως, οι σταρ του Χόλυγουντ…) Κατά τη μεταφορά τους στη φυλακή, απελευθερώνονται από μια ομάδα μισθοφόρων, άλλοτε συνεργατών του Kane, που τον κατηγορούν ότι έχει κλέψει χρήματα από εκείνους και κρατούν ομήρους την σύζυγο και την κόρη του. Του δίνουν διορία τρεις εβδομάδες να επιστρέψει τα χρήματα, σε διαφορετική περίπτωση οι όμηροι θα εκτελεστούν. Εκείνος αρνείται ότι έχει πάρει τα χρήματα, ωστόσο θεωρεί πως γνωρίζει ποιος τα έχει πάρει και ο Lynch αποφασίζει να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του.

Και μιας και πρώτη φορά ασχολούμαι με video game, αρμόζει μάλλον στην περίπτωση τέτοιο να είναι και το trailer:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑