News Φρέσκο και εντυπωσιακό, το πρώτο trailer του Warcraft!

6 Νοεμβρίου 2015 |

0

Φρέσκο και εντυπωσιακό, το πρώτο trailer του Warcraft!

Η αναμονή των εκατομμυρίων φίλων, ή καλύτερα εθισμένων του σύμπαντος που δημιούργησε η Blizzard Entertainment έφτασε στο τέλος της, αφού μπορούν εδώ και μία περίπου ώρα να πάρουν μια ολοκληρωμένη πρώτη γεύση της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου του 2016! Η Legendary έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας, που αφήνει, το δίχως άλλο, υποσχέσεις μεγαλείου και τροφοδοτεί ακόμα περισσότερο την ήδη οργιάζουσα φαντασία των φίλων του Warcraft! Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, απολαύστε.

Στην ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Duncan Jones, που επιμελήθηκε και του σεναρίου που έγραψε ο Charles Leavitt, πρωταγωνιστεί ένα πολύ ενδιαφέρον cast που περιλαμβάνει τον Travis Fimmel (που έφτιαξε το όνομά του ως Ragnar Lothbrok στο Vikings), τον Dominic Cooper, τον Ben Foster και τους Ben Schnetzer, Clancy Brown, Toby Kebbell και Robert Kazinsky, καθώς και τις Ruth Negga και Paula Patton. Η ιστορία, βασισμένη στο δημοφιλές video game, περιλαμβάνει τις πρώτες συγκρούσεις μεταξύ των δύο κόσμων του Azeroth, των Ανθρώπων και τον Ορκ, η αλλιώς της Alliance και της Horde.

warcrafttrailerheader

Το αν το τελικό αποτέλεσμα θα καταφέρει να φανεί αντάξιο των προσδοκιών, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετούς ακόμα μήνες για να το διαπιστώσουμε. Η πρώτη γεύση πάντως, μοιάζει το λιγότερο ικανοποιητική. Αναμένουμε…

 




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑