To “Widows” του Steve McQueen έχει τρέιλερ!

Ο Άγγλος σκηνοθέτης Στιβ ΜακΚουίν, πέντε χρόνια μετά το 12 Years a Slave (που κέρδισε 3 Όσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Β᾽ Γυναικείου Ρόλου για τη Λουπίτα Νυόνγκ’o και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου) και επτά μετά το Shame, δηλώνει και πάλι «παρών». To Widows, το τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε, μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV τη διετία 1983-1985, με τη καθεμία εκ των δύο σεζόν να αποτελείται από 6 επεισόδια.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται 4 γυναίκες – χήρες των μελών μιας σπείρας παρανόμων, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τον θάνατο των συζύγων τους αλλά κι ένα όγκο από δυσβάσταχτα χρέη. Γι’ αυτό και αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αναπληρώσουν τους εκλιπόντες συζύγους στα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Σχηματίζουν, λοιπόν, μια θηλυκή συμμορία, προκειμένου να ληστέψουν μια τράπεζα και να γλυτώσουν από τη θηλιά των χρεών.

Το σενάριο της ταινίας αποτελεί προϊόν συνεργασίας του ΜακΚουίν με την Τζίλιαν Φλυν, συγγραφέα του μυθιστορήματος Gone Girl και σεναριογράφο της κινηματογραφικής του μεταφοράς δια χειρός Ντέιβιντ Φίντσερ. Στους ρόλους των 4 γυναικών συναντούμε τις Βαϊόλα Ντέιβις, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Σύνθια Ερίβο, ενώ το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα, όπως τους Λίαμ Νίσον (που υποδύεται τον σύζυγο της Ντέιβις και αρχηγό της αρχικής σπείρας), Κόλιν Φάρελ, Ρόμπερτ Ντυβάλ και Ντάνιελ Καλούγια (που γνωρίσαμε στο πρόσφατο Get Out). Τέλος, η προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες είναι η 16η Νοέμβρη 2018.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑