News “Monkeys. Yes. Twelve of them.”

24 Ιουλίου 2013 |

0

“Monkeys. Yes. Twelve of them.”

18 ολόκληρα χρόνια αφότου ο Bruce Willis εξηγούσε το σκοπό της επίσκεψής του στο παρελθόν, συνομιλώντας με τον Brad Pitt στο αριστούργημα του Terry Gilliam, οι 12 Πίθηκοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν! Και μπορεί ο Willis να είναι πια 58 ετών, ο Pitt 50 και ο Gilliam να μην έχει σκηνοθετήσει σοβαρή ταινία από το 1998 και το Fear and Loathing in Las Vegas, όμως η ταινία – σταθμός του 1995 θα μεταφερθεί, όπως όλα δείχνουν, στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του SyFy. Κι αν το άκουσμα του δικτύου προκαλεί τρόμο, με τελευταίο “έργο” στο παλμαρέ το … Sharknado, οι τύποι δείχνουν να το έχουν πάρει ζεστά το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly, το δίκτυο έχει ήδη συμφωνήσει με τους παραγωγούς της ταινίας του Gilliam, Chuck Roven και Richard Suckle, οι οποίοι προτίθενται να υλοποιήσουν τον διάρκειας 90 λεπτών πιλότο της σειράς που, όπως ακούγεται, θα προβληθεί σε 10 συνολικά επεισόδια, αν το πιλοτικό επεισόδιο ικανοποιήσει και πάρει την τελική έγκριση από το SyFy. Για την ιστορία, η ταινία 12 Monkeys του Terry Gilliam είναι βασισμένη σε μια ταινία μικρού μήκους του 1962, το La Jetée, με το σενάριο να έχει γραφτεί από τον Chris Marker. Σύμφωνα με το στόρυ, ένας κατάδικος επιδιώκει να πάρει χάρη, αποδεχόμενος να ταξιδέψει πίσω στο παρελθόν και να μαζέψει πληροφορίες σχετικά με τον ιό που δημιουργήθηκε από την οργάνωση Army of the 12 Monkeys και εξόντωσε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Γης…

Το trailer της εξαιρετικής ταινίας του Terry Gilliam

Το SyFy, ωστόσο, δεν προτίθεται να σταματήσει εκεί. Το δίκτυο επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει την προσαρμογή του Μάγου του Οζ, σε μια σειρά με τίτλο Warrior of Oz η οποία θα έχει στο τιμόνι της το σκηνοθέτη των Daywatch, Wanted και Abraham Lincoln : Vampire Hunter, Timur Bekmambetov. Σύμφωνα με την εκδοχή του project που θα κληθεί να φέρει εις πέρας ο σκηνοθέτης από το Καζακστάν, ένας πολεμιστής μεταφέρεται σε ένα δυστοπικό μέλλον (Oz), όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με τρεις ακόμα πολεμιστές του κόσμου αυτού για να νικήσει τον Μάγο που έχει τον έχει υποδουλώσει. Προβλέπεται άφθονο γέλιο και, όπως και στις υπόλοιπες ταινίες του Timur (σοβαρά τώρα, δε θα κάτσω να ξαναδώ πως γράφεται το επίθετό του), νόημα βγαίνει μόνο αν είσαι υπό την επήρεια.

Για το τέλος, κορίτσια χαρείτε! Ο Khal Drogo, κατά κόσμον Jason Momoa, συμφώνησε με το Sundance Channel και θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του καναλιού με τίτλο The Red Road. Ο κατά πολλούς ομορφότερος ηθοποιός του πλανήτη επιστρέφει έτσι στη μικρή οθόνη μετά το Game of Thrones. Ο Momoa θα υποδυθεί έναν Ινδιάνο, του οποίου η φυλή κατοικεί δίπλα σε μια πόλη της αμερικανικής επαρχίας και οι προστριβές μεταξύ των δύο κοινοτήτων δεν λείπουν. Όταν θα έρθει στην περιοχή ένας καινούργιος Σερίφης, μια τραγωδία θα αλλάξει τα πάντα και θα αναγκάσει τον Σερίφη σε μια ανίερη συμμαχία με έναν μυστηριώδη Ινδιάνο, που κάτι μου λέει πως θα είναι ο Momoa. Η σειρά θα απαρτίζεται από 6 επεισόδια διάρκειας μιας ώρας το καθένα και βαδίζει στο επιτυχημένο μονοπάτι του Rectify, που ήδη ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Ψήθηκα και λέω να θυμηθώ λίγο Drogo. Υπέροχος.

Όχι, κοίτα βλέμμα η Khaleesi




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑