Το επίσημο τρέιλερ του “Blade Runner 2049” είναι εδώ…

Τριαντά πέντε χρόνια μετά το εμβληματικό Blade Runner (1982) του Ριντλεϊ Σκοτ, το Blade Runner 2049 ξεκινά με την απελπισμένη αναζήτηση του Πράκτορα K (Ράιαν Γκόσλινγκ), ενός Blade Runner της σύγχρονης εποχής, που εργάζεται για την αστυνομία του Λος Άντζελες. Όταν ο Κ ανακαλύπτει (με τρόπο που δεν μας έχει αποκαλυφθεί μέχρι τώρα) κάποια μυστικά και χθόνια σχέδια, που έχουν ως στόχο την καταστροφή και της τελευταίας ικμάδας πολιτισμού και απειλούν την ανθρωπότητα με ολικό αφανισμό, ξεκινά το μοναχικό του ταξίδι, με ένα και μόνο σκοπό: να βρει τον Πράκτορα Rick Deckard (Χάρισον Φορντ), που αγνοείται εδώ και περίπου 3 δεκαετίες.

Ο Καναδός Ντενί Βιλνέβ δείχνει να βουτά για τα καλά στη μαρμίτα του sci-fi, καθώς, μετά το Arrival και πέρα από το sequel του Blade Runner, έχει στα σκαριά και το reboot της μυθικής αποτυχίας του Ντέιβιντ Λιντς, που ακούει στο όνομα Dune. To επίσημο τρέιλερ του Blade Runner 2049 μόλις κυκλοφόρησε και τα πρώτα σχόλια για τη φωτογραφία και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ρότζερ Ντίκινς (σταθερού συνοδοιπόρου των Αδερφών Κοέν, και συνεργάτη του Βιλνέβ στις ταινίες Prisoners και Sicario) έχουν ήδη κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι το καστ της ταινίας συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, οι Άνα ντε Άρμας, Τζάρεντ Λίτο, Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Μακένζι Ντέιβις, ενώ το score της ταινίας υπογράφει ο –επίσης σταθερός συνεργάτης του Βιλνέβ- Ισλανδός Γιόχαν Γιόχανσον. Δείτε το τρέιλερ ευθύς αμέσως, ως ορεκτικό για το κυρίως πιάτο που θα σερβιριστεί στις σκοτεινές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2017.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑