Ο Τομ Γιορκ γράφει τη μουσική για το remake του “Suspiria”!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό, το remake του θρυλικού Suspiria (1977), του Ντάριο Αρτζέντο βρίσκονταν εδώ και καιρό στα σκαριά, με τον Ιταλό Λούκα Γκουαντανίνο στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Τα γυρίσματα έχουν πλέον τελειώσει, η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του post production και μία νέα πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από 2-3 μέρες, προκάλεσε ενθουσιασμό και ανυπομονησία στους αμέτρητους fans της ταινίας.

Ο ηγέτης των Radiohead Τομ Γιορκ, για πρώτη φορά στη σπουδαία του καριέρα, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κινηματογραφικά scores και αναμένεται να «ντύσει» μουσικά το πολυαναμενόμενο remake. Υπενθυμίζουμε, σε αυτό το σημείο, ότι ο συνοδοιπόρος του Γιορκ στους Radiohead, ο Τζόνι Γκρίνγουντ, βρίσκεται πίσω από πολλά μουσικά scores, με τα επερχόμενα πρότζεκτ του σε αυτό τον τομέα να αφορούν το Phantom Thread του Πολ Τόμας Άντερσον και το You Were Never Really Here της Λιν Ράμσεϊ.

Στο καστ του νέου Suspiria συναντούμε πρώτα απ’ όλα τη λατρεμένη Τίλντα Σουίντον, που συνεργάζεται για 4η φορά με τον Γκουαντανίνο σε ταινία μεγάλου μήκους (έχουν γυρίσει μαζί και διάφορες πειραματικές μικρού μήκους), μετά τις ταινίες The Protagonists (1999), I Am Love (2009) και A Bigger Splash (2015). Στο πλευρό της θα δούμε την Ντακότα Τζόνσον (η οποία, ευτυχώς, δεν έμεινε σε επιλογές τύπου Fifty Shades of Grey και την οποία είχαμε ξαναδεί ως συμπρωταγωνίστρια της Σουίντον στο A Bigger Splash) και η Κλόι Γκρέις Μόρετζ. Μέχρι να έρθει η ώρα να βγει το νέο Suspiria στις αίθουσες, ας θυμηθούμε το αριστούργημα του Ντάριο Αρτζέντο:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑