News To sequel του “Eastern Promises” βρίσκεται στα σκαριά!

18 Ιανουαρίου 2017 |

0

To sequel του “Eastern Promises” βρίσκεται στα σκαριά!

Δέκα χρόνια μετά το Eastern Promises (2007) του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, το sequel βρίσκεται στα σκαριά! Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το Body Cross (προτιμότερος, εννοείται, ένας άλλος τίτλος, παρά κάτι σε Eastern Promises 2) αναμένεται να λάβει σύντομα σάρκα και οστά, με τις οντισιόν προκειμένου να συμπληρωθεί το κάστινγκ της ταινίας να έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε περίπου 2 μήνες, εντός του προσεχούς Μαρτίου δηλαδή, ενώ η συμμετοχή του Κρόνενμπεργκ στο πρότζεκτ είναι ακόμη αμφίβολη.

E 2

Αυτός όμως που θα είναι σίγουρα παρών είναι ο δαιμόνιος σεναριογράφος Στίβεν Νάιτ, ο οποίος, πέρα από το σενάριο του Eastern Promises, βρίσκεται πίσω από το Locke, το Taboo που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται (αμφότερα με τον Τομ Χάρντι), αλλά και το υπέροχο Peaky Blinders. Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Νάιτ είχε ήδη ολοκλήρωσει το σενάριο για το Body Cross από το 2014, δηλώνοντας «ξετρελαμένος» με αυτό που έγραψε!

Ε 3

Ο Νάιτ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η πλοκή θα ξεκινήσει ακριβώς από το σημείο που την αφήσαμε στην ταινία του 2007, έχοντας ως κεντρικούς άξονες της ιστορίας τον Κιρίλ και τον Νικολάι. Επομένως, είναι μάλλον ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα συναντήσουμε εκ νέου τους Βενσάν Κασέλ και Βίγκο Μόρτενσεν (που είχε λάβει και μία οσκαρική υποψηφιότητα για την ερμηνεία του) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑