News To  “Taboo”, με τον Τομ Χάρντι, κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου!

16 Νοεμβρίου 2016 |

0

To “Taboo”, με τον Τομ Χάρντι, κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου!

10 Ιανουαρίου 2017: αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα και πολυαναμενόμενη σειρά του FX, με τίτλο Taboo. Το Taboo θα εκτυλίσσεται το σωτήριον έτος 1814, έχοντας στο επίκεντρο της ιστορίας του την επιστροφή ενός τυχοδιώκτη εξερευνητή από την Αφρική στο Λονδίνο, μετά από μία παραμονή στη Μαύρη Ήπειρο που διήρκεσε τόσο πολύ ώστε να καταλήξει να θεωρείται νεκρός από τους πάντες. O φαινομενικός λόγος της επιστροφής του κεντρικού χαρακτήρα του Taboo είναι η κληρονόμηση της ναυτιλιακής αυτοκρατορίας του εκλιπόντος πατέρα του, από πίσω, όμως, κρύβεται μία ασίγαστη δίψα για εκδίκηση.

taboo-2

Το Taboo σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία ανάμεσα στον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Στίβεν Νάιτ και τον υπέροχο Τομ Χάρντι. Η πρώτη εκ των δύο ήταν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders, όπου ο Νάιτ έχει γράψει το σενάριο 18 επεισοδίων μέχρι τώρα, ενώ η δεύτερη ήταν στην ταινία Locke, σε σκηνοθεσία Νάιτ και με -μοναδικό, καθώς ουδείς άλλος εμφανίζεται επί της οθόνης- πρωταγωνιστή τον Χάρντι. Ο Στίβεν Νάιτ, λοιπόν, συνέγραψε το σενάριο, με πρώτη ύλη μία ιστορία που συνέγραψαν από κοινού ο Τομ Χάρντι, με τον πατέρα του, Τσιπς Χάρντι (!), ο οποίος θα αναλάβει και χρέη ειδικού συμβούλου της σειράς, ενώ στους executive producers συναντούμε και το όνομα του Ρίντλεϊ Σκοτ! Το Taboo θα αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία θα μοιραστούν ανάμεσα σε δύο σκηνοθέτες. Τα πρώτα τέσσερα θα σκηνοθετηθούν από τον Δανό Κρίστοφερ Νάιχολμ, ενώ τα επόμενα τέσσερα από τον Σουηδό Άντερς Ένγκστρεμ.

taboo-3

Όπως προείπαμε, το Taboo θα κάνει την πρεμιέρα του στις 10 Ιανουαρίου στο αμερικάνικο FX και στο βρετανικό BBC1 και, αντί επιλόγου, θα σας υπενθυμίσουμε τα προσεχή σχέδια του αεικίνητου Χάρντι, ο οποίος: α) θα πρωταγωνιστήσει στο Dunkirk του Κρίστοφερ Νόλαν, β) θα ενσαρκώσει τον θρυλικό φωτογράφο Ντον ΜακΚάλιν, στο Unreasonable Behavior και γ) θα υποδυθεί τον αρχί-γκάνγκστερ Αλ Καπόνε, στο Fonzo. Προς το παρόν, δείτε τα τρέιλερ του Taboo και αρχίστε να ανυπομονείτε!





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑