Series O 3ος κύκλος του True Detective έχει πλέον τρέιλερ!

27 Αυγούστου 2018 |

0

O 3ος κύκλος του True Detective έχει πλέον τρέιλερ!

Η πρώτη σεζόν, με πρωταγωνιστές τους Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον και τη δράση να τοποθετείται στη Λουιζιάνα, έκανε θραύση, εισπράττοντας εγκωμιαστικά σχόλια και διθυραμβικές κριτικές. Η δεύτερη σεζόν, με την κουβάρι της ιστορίας να ξετυλίγεται στην πόλη Vinci (που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα, παρά μόνο στη φαντασία του Νικ Πιτσολάτο, ο οποίος άντλησε έμπνευση από την υπαρκτή κωμόπολη του Βέρνον, στην ίδια περιοχή), στην Καλιφόρνια, με τους Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Τέιλορ Κις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, απέτυχε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες, απογοητεύοντας τους fans του πρώτου κύκλου. Ως εκ τούτου, το HBO πήρε ζύγισε προσεκτικά το επόμενο βήμα του, προτού προχωρήσει στην τρίτη σεζόν του True Detective. To πράσινο φως δόθηκε πριν από ένα χρόνο, τον Αύγουστο του 2017, και πριν από λίγες ώρες το HBO έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο τρέιλερ για τα όσα αναμένεται να δούμε επί της (μικρής) οθόνης, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2019.

Η δράση, αυτή τη φορά, εκτυλίσσεται στην ορεινή περιοχή των Ozark Mountains, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας του Άρκανσο, ενώ σύμφωνα με τα όσα μπορούμε να συμπεράνουμε από το τρέιλερ διάρκειας 71 δευτερόλεπτων, η ιστορία θα κινηθεί σε τρία διαφορετικά χρονικά επίπεδα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου –για την ερμηνεία του στην ταινία MoonlightΜαχερσάλα Άλι, ο οποίος υποδύεται τον ομοσπονδιακό ντετέκτιβ Wayne Hays, ενώ στο πλευρό του Άλι θα βρεθούν οι Ρέι Φίσερ, Κάρμεν Ετζόγκο, Σκοτ ΜακΝέρι και Στίβεν Ντορφ.

Το πρώτο τρέιλερ μας αποκαλύπτει ότι ο κεντρικός ήρωας, όντας σε προχωρημένη πλέον ηλικία, βασανίζεται από αναπάντητα ερωτήματα για μια υπόθεση παιδικών απαγωγών, την οποία είχε αναλάβει πριν από αρκετές δεκαετίες. Από εκεί κι έπειτα, είναι μάλλον εμφανές ότι το True Detective επιστρέφει στην αισθητική και το ύφος του πρώτου κύκλου, καθώς κάτι απροσδιόριστα και ανεπαίσθητα μεταφυσικό πλανιέται στον αέρα.

Ο Νικ Πιτσολάτο θα είναι και πάλι ο δημιουργικός εγκέφαλος πίσω από τον νέο κύκλο, ο οποίος θα αποτελείται, κατά τα ειωθότα, από 8 επεισόδια. Ο Πιτσολάτο έχει γράψει το σενάριο όλων των επεισοδίων, ενώ στο 4ο κατά σειρά έχει συνδράμει και ο σεναριογράφος και παραγωγός Ντέιβιντ Μιλτς, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Deadwood (2004-2006). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη, για τα πρώτα 2 επεισόδια, θα βρεθεί ο Τζέρεμι Σολνιέ (Murder Party, Blue Ruin, Green Room), ενώ για τα υπόλοιπα έξι θα επιστρατευτεί ο Ντάνιελ Σακχάιμ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει 2 επεισόδια από τον 6ο κύκλο του Game of Thrones, καθώς και διάφορα επεισόδια για τις σειρές House, Walking Dead, The X-Files, Law & Order, The Americans και NYPD Blue.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τον προσεχή Γενάρη. Μέχρι τότε, ας αρκεστούμε στο υποσχόμενο τρέιλερ:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑