News Στο Expendables 4 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

1 Απριλίου 2015 |

0

Στο Expendables 4 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

Σάλο έχει προκαλέσει στην εγχώρια ειδησεογραφία η επιβεβαίωση, δια στόματος Sylvester Stallone, ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα συμπεριληφθεί στο καστ της τέταρτης κατά σειρά ταινίας των Expendables! Η είδηση ήρθε σε ανύποπτο χρόνο, με τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό και δημιουργό να την ανακοινώνει στους εκπροσώπους του Τύπου στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία αναβολικών. “Είναι αλήθεια, ο Χριστόφορος είναι η τελευταία μας προσθήκη ενόψει της νέας ταινίας και μπορεί πλέον να θεωρείται και επίσημα Expendable“, σχολίασε χαμογελώντας στραβά ο Sly.

a2ffb760-0dca-11e4-a340-f988e4f8f6df_expendables-3-splash-image

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει από το σενάριο της ταινίας, ο καταξιωμένος Έλληνας κινηματογραφιστής, παραγωγός, σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής και, γενικότερα, καλλιτέχνης, θα υποδυθεί τον Σούλη, έναν Ελληνοαμερικανό πρώην Πεζοναύτη που, μετά από τρεις θητείες στο Αφγανιστάν εκδιώχθηκε από τον αμερικανικό στρατό όταν αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τη Μάνα του Λόχου (Κάθε Μάνα, κάθε Λόχου). Ο Χριστόφορος πάντως δεν θα χρειαστεί να απεκδυθεί τον καλλιτεχνικό μανδύα που χαρακτηρίζει κάθε ρόλο του, καθώς – σύμφωνα πάντα με το σενάριο – ο Σούλης ζει πλέον στο Ντιτρόιτ όπου βγάζει το ψωμί του συμμετέχοντας σε battles ως ράπερ, ενώ και στην περιγραφή του χαρακτήρα στο επίσημο site της ταινίας αναγράφεται ότι “στο πεδίο της μάχης το μεγαλύτερό του όπλο είναι οι φονικές ρίμες”. Σε μια από αυτές τις rap battles τον ανακαλύπτει ο Christmas, χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο λατρεμένος Jason Statham και, μετά από μια συμπλοκή κατά την οποία ο Christmas σαπακιάζει όλους τους θαμώνες καθώς επί σκηνής ο Σούλης ραπάρει το Blower’s Daughter, τον παίρνει μαζί του και τον συστήνει στον Barney, τον οποίο υποδύεται – προφανώς – ο Stallone.

“Έτυχε να παρακολουθήσω ορισμένες σκηνές από τις σειρές και ταινίες του Χριστόφορου και πραγματικά έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου“, σχολίασε ο Stallone. Η ένταση και το πάθος που διακρίνουν κάθε ερμηνεία αυτού του παιδιού είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε για τον χαρακτήρα του Σούλη, και κυριολεκτώ όταν λέω ότι νιώθω ευλογημένος που συμφώνησε να αποτελέσει μέρος της παρέας μας”, συμπλήρωσε ο πιο ταλαντούχος σφίχτης στην ιστορία του σινεμά.

Jason-Statham-The-Expendables-2

Κι αν ο Χριστόφορος αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, δεν έκανε το ίδιο και ο έτερος πρωταγωνιστής, ο Jason Statham: “Δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα μαθαίνοντας ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έθεσε όρο να γυρίσει ο ίδιος όλες τις ομολογουμένως επικίνδυνες σκηνές της ταινίας. Στις προηγούμενες είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιήσαμε αρκετούς stuntmen, καθώς ακόμα κι εγώ δίστασα να γυρίσω ο ίδιος ορισμένες σκηνές υψηλής επικινδυνότητας, όμως τώρα με το Χριστόφορο στην ομάδα θα πάμε all in στην τέταρτη συνέχεια της ιστορίας. Θα γ@μήσουμε το σύμπαν”, τόνισε γλαφυρά ο εκστασιασμένος Βρετανός.

papa

Ήρθε λοιπόν η ώρα για τον ελληνικό κινηματογράφο να ρίξει το βαρύ του χαρτί στο ταμπλό του Χόλιγουντ. Ας ελπίσουμε – αν και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο – ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα επιβεβαιώσει το ερμηνευτικό του εύρος και θα απογειώσει τη φήμη των Ελλήνων ηθοποιών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θριαμβεύοντας εκεί που απέτυχαν άλλα ιερά τέρατα της ελληνικής σκηνής, όπως ο Κώστας ο Σόμμερ. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μετά από απαίτηση του Χριστόφορου στο καστ θα συμπεριληφθεί και ο Χρήστος Λούλης, σε ρόλο πάντως που δεν θα έχει την παραμικρή σημασία ή αντίκτυπο στην πλοκή της ταινίας.

29280-65422




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑