News “Dead Don’t Die”: η νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους!

15 Ιουλίου 2018 |

0

“Dead Don’t Die”: η νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους!

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, μάλλον ήταν ο πιο ταιριαστός τρόπος για να πληροφορηθεί το κοινό ότι ο Τζιμ Τζάρμους γυρίζει νέα ταινία: δια στόματος του Μπιλ Μάρεϊ, τον οποίο συνέλαβε ο φακός της Daily Mail, στη διάρκεια γυρισμάτων στη Νέα Υόρκη. Ο υπέροχος Μπιλ, λοιπόν, φρόντισε να μας ενημερώσει πως συμμετέχει στη νέα ταινία του Τζάρμους, η οποία ανήκει στο είδος των zombie movies, διαθέτει ξεκαρδιστικό σενάριο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως το καστ θα περιλαμβάνει τους Ντάνιελ Κρεγκ και Ρόζι Πέρεζ.

Εν τέλει, η Focus Films, που βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής, στην Τρίτη της συνεργασία με τον Τζάρμους, μετά τις ταινίες Broken Flowers (2005) και The Limits of Control (2009), εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, η οποία επιβεβαίωσε τη νέα ταινία του Τζάρμους, η οποία θα φέρει τον (χαρακτηριστικό) τίτλο Dead Don’t Die (σχεδόν ίδιο τίτλο έχει και η b-movie τρόμου, του 1975, The Dead Don’t Die), αλλά διέψευσε τις δηλώσεις του Μάρεϊ περί συμμετοχής των Κρεγκ και Πέρεζ στην ταινία.

Στο Dead Don’t Die, ο Τζάρμους μένει πιστός στον κανόνα που τον θέλει να συνεργάζεται με τους ίδιους ηθοποιούς για πάνω από μία φορά, καθώς το βασικό καστ αποτελείται, πέρα από τον προαναφερθέντα Μπιλ Μάρεϊ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στις ταινίες Coffee and Cigarettes (2003) και Broken Flowers, από τους: α) Άνταμ Ντράιβερ (Paterson, 2016), Τίλντα Σουίντον (Only Lovers Left Alive [2013] και Broken Flowers, γ) Κλόι Σεβινί (Broken Flowers), δ) Στιβ Μπουσέμι (Mystery Train, 1989) και από την πρωτάρα στο «τζαρμουσικό» σύμπαν Σελένα Γκόμεζ.

Ο Τζάρμους εξερευνά για δεύτερη φορά τον σαγηνευτικό κόσμο των απέθαντων πλασμάτων, μετά το vampire movie Only Lovers Left Alive, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη παρουσία του Μάρεϊ σε zombie movie, μετά την cameo εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στην κωμωδία Zombieland (2009). Όπως δήλωσε ο ίδιος, πάντως, δεν θα ερμηνεύει κάποιο ζόμπι στην ταινία, καθώς θα υποδύεται έναν αστυνομικό. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες. Σας αποχαιρετούμε μελωδικά, με το υπέροχο soundtrack του Only Lovers Left Alive.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑