News Ο Κόλιν Φερθ “ανασταίνεται” για το σίκουελ του “Kingsman”!

14 Ιουλίου 2016 |

0

Ο Κόλιν Φερθ “ανασταίνεται” για το σίκουελ του “Kingsman”!

Το περσινό Kingsman: Secret Service κατόρθωσε να προκαλέσει ντόρο με μπόλικους τρόπους. Αρχικά και κυριότερα, με την εντυπωσιακή πορεία που διέγραψε στο box office, σε παγκόσμια κλίμακα. Έπειτα, με το γεγονός ότι προκάλεσε την αποστολή 38 επίσημων αναφορών παραπόνων στο British Board of Film Classification (ο αρμόδιος βρετανικός φορέας που καθορίζει τα ηλικιακά όρια καταλληλότητας για κάθε ταινία), σχεδόν όλες εκ των οποίων σχετίζονταν με αυτή την καταπληκτική σκηνή μακελειού, που εκτυλίσσεται εξ ολοκλήρου εντός μίας κατάμεστης εκκλησίας.

Μετά την τρομερή επιτυχία της ταινίας του, ο Μάθιου Βον (παραγωγός των θρυλικών ταινιών του Γκάι Ρίτσι Δύο καπνισμένες κάννες και Η αρπαχτή, αλλά και σκηνοθέτης των Kick-Ass και X-Men: First Class) ξεκίνησε να απεργάζεται το αναμενόμενο sequel. Και φρόντισε να προσελκύσει ένα all-star cast, που έμοιαζε να εγγυάται την back to back επιτυχία. Τίποτα όμως δεν θα ήταν το ίδιο, χωρίς τον Harry Hart, τον χαρακτήρα δηλαδή που υποδύεται ο Κόλιν Φερθ. Ένα promo πόστερ είχε, εδώ και καιρό, αφήσει να διαφανεί ότι ο θάνατος του Harry στην πρώτη ταινία ίσως και να ήταν μονάχα φαινομενικός και αυτό που έμενε ήταν μονάχα η επίσημη επιβεβαίωση.
Kingsman

Η οποία επιβεβαίωση ήρθε μέσα από την πρώτη φωτογραφία του Κόλιν Φερθ από τα γυρίσματα. O Harry είναι ακμαίος και ζωντανός και θα πλαισιώσει τους Τάρον Έτζερτον, Μαρκ Στρονγκ, Τζεφ Μπρίτζες, Χάλι Μπέρι, Τζούλιαν Μουρ, Βίνι Τζόουνς και Έλτον Τζον στο Kingsman: The Golden Circle, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017! Στο κάτω κάτω της γραφής, being a gentleman is never out of style

Kingsman 2




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑