News “Τhe Trip” comes to Greece…

21 Ιανουαρίου 2019 |

0

“Τhe Trip” comes to Greece…

Όπως όλα δείχνουν, είναι πλέον οριστικό. Κι όλοι όσοι έχετε –όπως και εμείς- λατρέψει αυτούς τους δύο τύπους, τα γαστρονομικά τους ταξίδια που είναι πάντα μονάχα η αφορμή, το σαρδανάπαλο χιούμορ και τις ατελείωτες μιμήσεις του, αυτή τη γλυκόπικρη μίξη ειρωνείας και βουρκώματος που προσφέρουν οι περιπλανήσεις τους, μπορείτε πλέον να πανηγυρίσετε.

Ο Στιβ Κούγκαν και ο Ρομπ Μπράιντον επιστρέφουν για ένα τέταρτο The Trip, με προορισμό αυτή τη φορά την Ελλάδα, η οποία κέρδισε στο νήμα τη Σκανδιναβία (υπάρχει, πάντα, χώρος στις καρδιές μας και για ένα πέμπτο επεισόδιο, ας μην μείνει κανείς παραπονεμένος). H πρώτη νύξη για το επερχόμενο The Trip to Greece (δύσκολο να αλλάξει ο τίτλος) είχε έρθει τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν από τα χείλη του Στιβ Κούγκαν στην podcast εκπομπή Off Camera with Sam Jones.

Ο Κούγκαν, παράλληλα, δήλωσε πως το τέταρτο επεισόδιο θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην αίσθηση παραλόγου, μοναξιάς και μελαγχολίας, που έχει καταστεί σήμα κατατεθέν της σειράς των ταινιών. Υπενθυμίζουμε ότι οι Κούγκαν και Μπράιντον υποδύονται δραματοποιημένες εκδοχές των εαυτών τους, γεγονός που –όπως δήλωσε ο Κούγκαν- δεν γίνεται πάντα αντιληπτό από το κοινό. «Ο Ρομπ μου διηγούταν πως τον σταματούσαν στον δρόμο, ρωτώντας τον αν έχει προβλήματα στον γάμο του λόγω της εξωσυζυγικής περιπέτειες που έχει σε μία ταινίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα συναντήσουμε για μια ακόμη φορά τον Μάικλ Γουίντερμποτομ, που είχε σκηνοθετήσει και τα 3 προηγούμενα «ταξίδια» του απίθανου διδύμου, σε Βόρεια Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία, αντίστοιχα. Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε ότι και οι 3 ταινίες της σειράς πρώτα κυκλοφόρησαν με τη μορφή της τηλεοπτικής σειράς 6 επεισοδίων (οι 2 πρώτες προβλήθηκαν στο BBC και η 3η στο Sky Atlantic) προτού μετατραπούν σε κινηματογραφικές ταινίες.

Εν τω μεταξύ, το αξιοπερίεργο είναι πως οι Στιβ Κούγκαν και Μάικλ Γουίντερμποτομ βρέθηκαν και πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο για τα γυρίσματα της ταινίας Greed. Ο Κούγκαν, που αντικατέστησε τον Σάσα Μπάρον Κόεν στο καστ, πρωταγωνιστεί στην ταινία υποδυόμενος έναν ξιπασμένο μεσήλικα δισεκατομμυριούχο που αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του σε συνθήκες ακραίου ξεφαντώματος. Παρεμπιπτόντως, να αναφέρουμε πως την προσεχή Πέμπτη βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες η ταινία Stan & Ollie, στην οποία ο Κούγκαν υποδύεται τον Σταν Λόρεν, του θρυλικού κωμικού διδύμου Ο Χοντρός και ο Λιγνός, με τον Τζον Σι Ράιλι να ενσαρκώνει τον Όλιβερ Χάρντι.

Κι όπως ίσως φανταστήκατε, κλείνουμε με τον πιο κατάλληλο τόνο:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑