Το “Voyage of Time” του Τέρενς Μάλικ καταφθάνει και διαθέτει πανέμορφο τρέιλερ!

Τα πάντα ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70, όταν ο Τέρενς Μάλικ ξεκίνησε να απεργάζεται ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ για λογιαριασμό της Paramount, με τον τίτλο Q. Κι ενώ όλα έδειχναν να δουλεύουν ρολόι, ο απίθανος Μάλικ αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να αποσυρθεί από το παγκόσμιο κινηματογραφικό γίγνεσθαι για περίπου είκοσι χρόνια. Είχαν προηγηθεί οι δύο πρώτες ταινίες του, το εκπληκτικό Badlands (1973) και πέντε χρόνια αργότερα, το Days of Heaven, ενώ η μεγάλη επιστροφή του Μάλικ δρομολογήθηκε με το The Thin Red Line, το 1998. Το ρητό, πάντως, που υποστηρίζει (λανθασμένα, προφανώς) ότι κανένας κόπος δεν πηγαίνει χαμένος βρήκε εφαρμογή στην περίπτωση του Q, καθώς το υλικό που είχε συσσωρευτεί τότε χρησιμοποιήθηκε τόσο στο The Tree of Life, όσο και στο Voyage of Time.

Voyage of Time 2

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, δεν είναι μήτε παράδοξο μήτε υπερβολικό ότι ο Μάλικ έχει χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη ταινία «όνειρο ζωής που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα». Οι απαρχές του κόσμου, το μυστήριο της γέννησης και το δέος μπροστά στον θάνατο θα παρελάσουν με τον γνώριμο ποιητικό τρόπο μέσα από τον φακό του Μάλικ, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει σε δύο βερσιόν: α) την ΙΜΑΧ 40λεπτη, στην οποία χρέη αφηγητή θα έχει ο Μπραντ Πιτ και β) τη μεγάλου μήκους γυρισμένη σε φιλμ 35mm, στην οποία τον ρόλο του αφηγητή θα κατέχει η Κέιτ Μπλάνσετ. Τα θέλγητρα του Voyage of Time δεν τελειώνουν εδώ, πάντως, καθώς ο (προσφάτως βραβευμένος με το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του, για τη μουσική που έγραψε για λογαριασμού του The Hateful Eight του Κουέντιν Ταραντίνο) Ένιο Μορικόνε θα ενώσει εκ νέου τις δυνάμεις του με τον Μάλικ, σχεδόν σαράντα χρόνια μετά το Days of Heaven.

Voyage of Time 3

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι ο άοκνος Μάλικ τελειώνει, ταυτόχρονα με το Voyage of Time, τα γυρίσματα του Weightless (με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Φασμπέντερ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ρούνι Μάρα, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Νάταλι Πόρτμαν και Βαλ Κίλμερ!), ενώ το νέο του προτζεκτ, με τίτλο Radegund, βρίσκεται ήδη στο στάδιο του pre-production. Στην Ελλάδα, βέβαια, ακόμη περιμένουμε να δούμε στις αίθουσες το Knight of Cups του 2015… Ως επίσημη ημερομηνία εξόδου του Voyage of Time στις αίθουσες έχει οριστεί η 7η Οκτωβρίου, ενώ ευθύς αμέσως μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε προ ολίγων ημερών.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑