News Το Tales from the Crypt επιστρέφει με τον M. Night Shyamalan!

8 Ιανουαρίου 2016 |

0

Το Tales from the Crypt επιστρέφει με τον M. Night Shyamalan!

Το TNT και ο M. Night Shyamalan ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόφαση να επαναφέρουν στην μικρή οθόνη μια από θρυλικότερες καλτ τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, το Tales from the Crypt! Ο 45χρονος Ινδός σκηνοθέτης θα έχει τον ρόλο του παραγωγού, ενώ δεν αποκλείεται να καθίσει και πίσω από την κάμερα για κάποιο επεισόδιο. Στην παραγωγή θα συμμετέχει φυσικά και ο συνεργάτης του Shyamalan, Ashwin Rajan, με τον οποίο δούλεψαν μαζί και στο πρόσφατο Wayward Pines.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την ομάδα του TNT σε ένα τόσο μοναδικό εγχείρημα”, δήλωσε ο Shyamalan. “Το να αποτελείς μέρος ενός τέτοιου brand όπως είναι το Tales from the Crypt, μια σειρά που παρακολουθούσα μεγαλώνοντας, αλλά και το να έχεις την ευκαιρία να σπρώξεις στα όρια αυτό το είδος τηλεόρασης, είναι μια ευκαιρία που με γεμίζει με έμπνευση και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει”, συμπλήρωσε.

3x10-Mournin-Mess-tales-from-the-crypt-13059680-500-375 (Αντιγραφή)

Μεταξύ μας, τώρα, η πρόθεση του Shyamalan να “σπρώξει στα όρια” με ανησυχεί λιγάκι, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι “Ιστορίες από την Κρύπτη” (ελληνιστί) είναι μια σειρά που πραγματικά είναι μια κατηγορία μόνη της, οπότε ακόμα κι αν ο συμπαθής Ινδός τα κάνει μούσκεμα (που δεν θα είναι και κανένα σοκ, ναι, στο Last Airbender αναφέρομαι πρώτιστα), δύσκολα θα βγει πραγματικά απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον θα ξαναδούμε τον Crypt Keeper, αυτήν την μυθική φιγούρα, κι αυτό είναι από μόνο του κάτι.

crypt-keeper (Αντιγραφή)

Το Tales from the Crypt ξεκίνησε ως σειρά κόμικ τη δεκαετία του ’50, πέρασε κατόπιν στη μεγάλη οθόνη για μία κινηματογραφική ταινία το 1972 για να καταλήξει στο HBO, όπου έτρεξε 7 σεζόν, από το 1989 ως το 1996. Στην πορεία αυτή κέρδισε 7 υποψηφιότητες για Emmy, ενώ φιλοξένησε και ουκ ολίγα εντυπωσιακά ονόματα στην καρέκλα του σκηνοθέτη, από θρύλους του τρόμου όπως οι Richard Donner (The Omen), William Friedkin (The Exorcist), Tom Holland (Child’s Play ,Fright Night), Tobe Hooper (Poltergeist, The Texas Chain Saw Massacre), Mary Lambert (Pet Sematary, Pet Sematary II), μέχρι σκηνοθέτες – έκπληξη, όπως ήταν οι Robert Zemeckis, Tom Hanks, Michael J. Fox, Kyle MacLachlan και Arnold Schwarzenegger. Λογικά, και αυτή η νέα προσπάθεια θα προσελκύσει αρκετούς σημαντικούς σταρ του είδους. Γιατί, όπως εύστοχα έχει παρατηρήσει και ο ίδιος ο Crypt Keeper:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑