News Σίκουελ του “Blade Runner”: ημερομηνία εξόδου, πρώτη φώτο και (επιτέλους) τίτλος!

7 Οκτωβρίου 2016 |

0

Σίκουελ του “Blade Runner”: ημερομηνία εξόδου, πρώτη φώτο και (επιτέλους) τίτλος!

Τη χθεσινή ημέρα επέλεξαν οι παραγωγοί του πολυαναμενόμενου sequel του Blade Runner (1982) για να μας αποκαλύψουν την ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες και ο λόγος είναι μάλλον προφανής. Η συνέχεια της αριστουργηματικής φουτουριστικής δυστοπίας θα κάνει πρεμιέρα σε ακριβώς ένα χρόνο (από χτες), στις 6 Οκτωβρίου του 2017! Παράλληλα, έγινε γνωστός και ο τίτλος της ταινίας, ο οποίος θα είναι Blade Runner 2049, ενώ κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, με τον σκηνοθέτη Ντενί Βιλνέβ, τον παραγωγό και σκηνοθέτη του αυθεντικού Blade Runner Ρίντλεϊ Σκοτ και τους πρωταγωνιστές Χάρισον Φορντ (που θα υποδυθεί και πάλι τον Rick Deckard) και Ράιαν Γκόσλινγκ να συζητούν γελώντας.

blade-runner-2049-4

Μία πρώτη φευγαλέα εικόνα από το σύμπαν του Blade Runner 2049 είχαμε πάρει χάρη σε μία σειρά από πανέμορφα concept art images, που κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες και έδωσαν τον βροχερό, πένθιμο και νουάρ τόνο που αναμένεται να κυριαρχήσει στην ταινία του Βιλνέβ. Ο ίδιος ο Καναδός σκηνοθέτης, ερωτηθείς για αυτές τις εικόνες, αρκέστηκε να δηλώσει πως το νέο Blade Runner θα εκτυλίσσεται σε ένα κόσμο όπου «τα πάντα, οι ωκεανοί, η βροχή, το χιόνι, έχουν καταστεί τοξικά λόγω της μόλυνσης».

blade-runner-2049-2

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλευρό των Χάρισον Φορντ και Ράιαν Γκόσλινγκ θα βρίσκονται οι Ρόμπιν Ράιτ, Τζάρεντ Λίτο, Λένι Τζέιμς, ενώ ο Ισλανδός συνθέτης Γιόχαν Γιόχανσον θα επιμεληθεί το μουσικό score της ταινίας, στην τρίτη του συνεργασία με τον Βιλνέβ, με την πρώτη εξ αυτών να είναι στο περσινό Sicario. Η δεύτερη δεν είναι άλλη από το Arrival (με τους Έιμι Άνταμς, Τζέρεμι Ρένερ και Φόρεστ Γουίτακερ), τη φετινή ταινία του Βιλνέβ, που έκανε πρεμιέρα στη Βενετία τον περασμένο μήνα και θα πραγματοποιήσει την έξοδό της στις αίθουσες στις 11 του Νοέμβρη.

blade-runner-2049

Κι ενώ θα πρέπει να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο για να διαπιστώσουμε αν αυτό το sequel έχει λόγο ύπαρξης ή είναι απλώς μία ακόμη ένδειξη του στερέματος νέων ιδεών και της ανάσυρσης διάσημων ταινιών από τις δάφνες του παρελθόντος, ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησαν όλα…





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑