News Ο Πάβελ Παβλικόφσκι, 4 χρόνια μετά την “Ida”, ετοιμάζει νέα ταινία!

9 Φεβρουαρίου 2017 |

0

Ο Πάβελ Παβλικόφσκι, 4 χρόνια μετά την “Ida”, ετοιμάζει νέα ταινία!

Τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της Ida (φώτο αμέσως παρακάτω), η νέα ταινία του 59χρονου σκηνοθέτη Πάβελ Παβλικόφσκι (ο οποίος θήτευσε για μία γεμάτη δεκαετία στο είδος του ντοκιμαντέρ, προτού μεταπηδήσει στη μυθοπλασία, με το Last Resort, το 2000) έχει ήδη μπει στις ράγες.  To Cold War, μία πολώνο-γαλλό-αγγλική παραγωγή, περιγράφεται ως «μία παθιασμένη και καταραμένη ιστορία αγάπης μεταξύ δύο παντελώς αταίριαστων ανθρώπων, με ολότελα διαφορετικές καταβολές, οι οποίοι είναι, εντούτοις, καταδισμένοι να ζήσουν έναν παράφορο έρωτα.» Η πλοκή της ταινίας εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’50 και μας ταξιδεύει, πέρα από την Πολωνία, στο Παρίσι, την πρώην Γιουγκοσλαβία και το Δυτικό Βερολίνο.

IDA

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε την Agata Kulesza, που είχε κάψει καρδιες ως η θεία της πρωταγωνίστριας στην Ida, καθώς και τους Tomasz Kot και Joanna Kulig. Την οποία Joanna, είχαμε γνωρίσει στο –με σκόρπιες καλές στιγμές, αλλά συνολικά μάλλον φλύαρο και χλιαρό- Elles της Μαλγκορζάτα Σουμόφσκα, και είχαμε αγαπήσει σε μία υπέροχη σκηνή αισθησιακού χορού, με παρτενέρ τη Ζουλιέτ Μπινός, υπό τους ήχους του μεθυστικού Pass this on, του συγκροτήματος The Knife.

Να θυμήσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Ida φέρει τον τρομερά τιμητικό τίτλο της πρώτης πολωνικής ταινίας που κέρδισε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας, το 2015, ενώ παράλληλα είχε τιμηθεί και με το Βραβείο BAFTA στη συγκεκριμένη κατηγορία, χάνοντας μονάχα στις Χρυσές Σφαίρες από το Leviathan του Αντρέι Ζβιάγκιντσεφ. Σας αποχαιρετούμε με το τρέιλερ της Ida, αλλά και με την υπέροχη σκηνή χορού από το Elles





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑