News Η Μισέλ Γουίλιαμς θα υποδυθεί την Τζάνις Τζόπλιν (;)

12 Οκτωβρίου 2016 |

0

Η Μισέλ Γουίλιαμς θα υποδυθεί την Τζάνις Τζόπλιν (;)

Το πρότζεκτ ενός biopic με κεντρική φιγούρα την Τζάνις Τζόπλιν είναι μία ιδέα που γυροφέρνει το Χόλιγουντ εδώ και κάμποσα χρόνια, με τις Έιμι Άνταμς, Ζόι Ντεσανέλ και Ρενέ Ζελβέγκερ να έχουν κατά καιρούς ακουστεί ως υποψήφιες να ενσαρκώσουν τη θρυλική τραγουδίστρια.

janis-2

Αυτή τη φορά, πάντως, το εγχείρημα δείχνει να παίρνει σάρκα και οστά, με τον Σον Ντέρκιν να βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του. Το ενθαρρυντικό -και as indie as it can get- ντεμπούτο του Ντέρκιν, Martha Marcy May Marlene (2011) είχε αποσπάσει Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ του Σάντανς και μας είχε συστήσει εμφατικά την Ελίζαμπεθ Όλσεν (οι χαζοβιόλες δίδυμες Μέρι-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν έχουν και μία μικρότερη και ταλαντούχα, όπως  φαίνεται, αδερφή).

MMMM_Day23_20100923_MarkIII_434Z8481.CR2

Η ταινία του Ντέρκιν θα φέρει τον προφανή τίτλο Janis, θα βασίζεται στο βιβλίο Love, Janis της Λόρα Τζόπλιν (αδερφής της Τζάνις) και, μέσα από τα γράμματα της Τζάνις προς την οικογένεια και τους φίλους της, θα ξεδιπλώνει την πορεία από την αφάνεια ώς τη δόξα και τους καταστροφικούς εθισμούς. Το σημαντικότερο, όμως, στην όλη ιστορία είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη διάσημη τραγουδίστρια που κάλπασε προς την αθανασία μόλις στα 27 της χρόνια (το 1970), από υπερβολική δόση ηρωίνης.

michelle

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο Ντέρκιν βολιδοσκοπεί έντονα για τον ρόλο τη Μισέλ Γουίλιαμς, η οποία δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική της απάντηση και την οποία θα δούμε πολύ σύντομα (παγκόσμια πρεμιέρα στις 18 του Νοέμβρη) στο Manchester By the Sea, στο πλευρό του Κέισι Άφλεκ. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως λίαν προσφάτως κυκλοφόρησε και το ντοκιμαντέρ Janis: Little Blue Girl, από την Αμερικανίδα ντοκιμαντερίστρια Έιμι Τζέι Μπεργκ. Ακολουθεί το τρέιλερ, καθώς και ο μόνος κατάλληλος τρόπος αποφώνησης: λίγη Τζάνις.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑