Ο Adrien Brody στην 4η σεζόν του “Peaky Blinders”!

Ο Tommy Shelby λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα την Παραμονή των Χριστουγέννων και αντιλαμβάνεται πως το οικοδόμημά του βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυμο. Εγκαταλείπει εσπευσμένα την εξοχική του κατοικία, επιστρέφει στους δρόμους του Small Heath, στο Μπέρμιγχαμ, και ένας λυσσαλέος αγώνας για επιβίωση ξεκινά. Κάπως έτσι, θα μπορούσε να περιγραφεί συνοπτικά το εναρκτήριο λάκτισμα της 4η σεζόν του λατρεμένου Peaky Blinders.

Τα γυρίσματα του 4ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του BBC2 έχουν μόλις ξεκινήσει στο Λίβερπουλ και ο σεναριογράφος της σειράς Στίβεν Νάιτ δηλώνει πως «πρόκειται για την καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα. Το γράψιμο του σεναρίου δεν είναι δουλειά για μένα, είναι σκέτη απόλαυση». Ο Κίλιαν Μέρφι και Τομ Χάρντι είναι φυσικά στις γνώριμες πρωταγωνιστικές θέσεις τους και -για καλή μας τύχη- ετοιμάζονται να υποδεχτούν στην παρέα τους μία νέα άφιξη: τον υπέροχο Έιντριεν Μπρόντι!

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τον ρόλο του άρτι αφιχθέντα Μπρόντι, αλλά ο Νάιτ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «είχα μονάχα αυτόν κατά νου, όταν έγραφα αυτό τον ρόλο». Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι ο Στίβεν Νάιτ και ο Τομ Χάρντι έχουν συνεργαστεί τόσο στην ταινία Locke (που σκηνοθέτησε ο Νάιτ) όσο και στην τηλεοπτική σειρά Taboo, η οποία έλαβε το πράσινο φως για ένα δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Παράλληλα, οι Χάρντι και Μέρφι συμπρωταγωνιστούν στο επερχόμενο Dunkirk του Κρίστοφερ Νόλαν!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑