News Στη μικρή οθόνη και η Maggie Gyllenhaal

4 Ιουλίου 2013 |

0

Στη μικρή οθόνη και η Maggie Gyllenhaal

Τα υπέροχα, θλιμμένα μάτια της Maggie Gyllenhaal (και η υπόλοιπη, βεβαίως) κάνουν στροφή στη μικρή οθόνη. Η υποψήφια για Oscar (Crazy Heart) 36χρονη Αμερικανίδα θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Sundance Channel The Honourable Woman, στο ρόλο της Nessa Stein, μιας κοπέλας που κληρονομεί την επιχείρηση λαθρεμπορίου όπλων από τον πατέρα της και βρίσκεται ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα, μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Η σειρά είναι προγραμματισμένη για το 2014 και, πέραν της προσωπικής αδυναμίας Maggie δεν έχει ανακοινωθεί κανένα άλλο όνομα που θα στελεχώσει το cast.

Ο Scott Speedman (Underworld, Last Resort) θα πρωταγωνιστήσει στο πιλοτικό επεισόδιο του Open, για λογαριασμό του HBO. Η σειρά ασχολείται με τη ζωή ενός αθλητικού παράγοντα, ενώ περιγράφεται ως μια εξερεύνηση της σύγχρονης σεξουαλικότητας των ανθρώπων. Ωραίο αγόρι ο Scott, ο σεναριογράφος Ryan Murphy (American Horror Story, Nip/Tuck, Glee) στο τιμόνι, θα δούμε…

Το CBS είναι απόλυτα ικανοποιημένο τόσο από την ποιότητα όσο και από τα νούμερα του Elementary, για αυτό και προτίθεται να κάνει ό, τι χρειάζεται για να διατηρήσει τη σειρά σε υψηλά standards. Ως εκ τούτου, το δίκτυο ανακοίνωσε ότι στη δεύτερη σεζόν της σειράς θα συμμετάσχει, δίπλα στους Jonny Lee Miller και Lucy Liu, ο υπέροχος Rhys Ifans (Notting Hill, The Boat that Rocked, Anonymous). Ο Ουαλός θα υποδύεται τον αδερφό του Sherlock Holmes, Mycroft, και θα συμμετάσχει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σεζόν.

Το trailer της πρώτης σεζόν του Elementary

Όσο για όλους εσάς (εμάς) που είστε (είμαστε) φαν του Hannibal, ο δημιουργός της σειράς Bryan Fuller έκανε γνωστό ότι γίνονται σημαντικές προσπάθειες να πειστεί και να παίξει στη δεύτερη σεζόν της σειράς ο David Bowie, υποδυόμενος το θείο του Hannibal. Αυτή, φυσικά, είναι μια υπέροχη είδηση μόνο και μόνο ως σκέψη, ενώ αν υλοποιηθεί το πρόβλημα θα είναι κυρίως το πώς να αντέξει κανείς το μέγεθος του cool όταν στην οθόνη θα βλέπει δίπλα στον Bowie τον Mads Mikkelsen. Δέος.

Το trailer της πρώτης σεζόν του εξαιρετικού Hannibal

Η μεγάλη επιτυχία του TNT, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Falling Skies, θα έχει και τέταρτη σεζόν, όπως ανακοίνωσε το κανάλι. Παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις κριτικές, η σειρά απέτυχε να επιδείξει οποιαδήποτε βελτίωση με το χρόνο και έμεινε ποιοτικά μάλλον στάσιμη (που είναι μια πιο όμορφη λέξη για το «μέτρια»), συνεχίζει να κάνει εξαιρετικά νούμερα και είναι πρώτη σε τηλεθέαση ανάμεσα στις καλοκαιρινές σειρές της καλωδιακής τηλεόρασης για τις ηλικίες 18 έως 55 ετών.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑