News 24 : Live Another Day

12 Σεπτεμβρίου 2013 |

0

24 : Live Another Day

Να είστε βέβαιοι για αυτό που σας λέω : μπορεί οι τηλεοπτικές σειρές να είναι πια ενα παγκόσμιο φαινόμενο σε έκρηξη, μπορεί κάθε σεζόν να ξεκινάνε και 50 καινούργια projects, η αποκόλληση όμως από το ένδοξο παρελθόν είναι δύσκολο πράγμα. Μετά από 8 σεζόν, 2 Χρυσές Σφαίρες (και άλλες 6 υποψηφιότητες), 20 Έμμυ (και άλλες … 48 υποψηφιότητες), όλοι εμείς που αναγκαστήκαμε να υποστούμε (και να καταπιούμε) παιδάκια, συμπτώσεις, voiceover σε video games και την Kinrsten Dunst, είμαστε και πάλι έτοιμοι, με δάκρυα στα μάτια, να καλωσορίσουμε τον ήρωά μας. Τον Απρίλιο του 2014 ο Jack Bauer επιστρέφει για να βασανίσει όποιον έχει μείνει αβασάνιστος, σε μια ακόμα μέρα που δεν θα φάει, δεν θα κοιμηθεί, δεν θα πιεί νερό και δεν θα πάει στην τουαλέτα (γιατί;) για να σώσει τον κόσμο, εσένα και μένα.

Το Fox έχει ανακοινώσει τη μίνι σειρά 12 επεισοδίων με τίτλο 24 : Live Another Day (οκ, δεν το κουράσανε και πολύ με τον τίτλο, αλλά ποιος νοιάζεται;), στο οποίο ο Kiefer Sutherland θα αναβιώσει τον πιο cult badass χαρακτήρα όλων των εποχών, με το στόρυ να ξεκινά αρκετά χρόνια μετά από τα γεγονότα που έκλεισαν τον 8ο κύκλο. Δίπλα του επιστρέφει και η αγαπημένη Mary Lynn Rajskub, γιατί χωρίς Chloe δουλειά δε γίνεται, ενώ χτες ανακοινώθηκε ότι συμφώνησε να συμμετάσχει και η Kim Raver, στο ρόλο φυσικά της Audrey Raines, μιας και ο Jack πέρα από πόνο μοιράζει και αγάπη.

Όπως οι πλέον παρατηρητικοί από σας θα έχετε ήδη προσέξει, η σειρά αποτελείται από 12 επεισόδια. Αυτό εξηγείται με έναν απλό τρόπο : το format του κάθε – επεισόδιο – και – μια – ώρα ξεχάστε το, η σειρά θα καλύπτει και πάλι μια μέρα αλλά η αφήγηση θα κινείται μπρος και πίσω στο χρόνο. Ξέρω, ξενέρωμα, αλλά εντάξει, τουλάχιστον κόπηκε το Touch, έχουμε πίσω τον Jack, ο Kiefer είναι (δείχνει, τουλάχιστον…) νηφάλιος, ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Σύμφωνα δε με όσα αφήνει να εννοηθούν το Fox, στόχος είναι να εμπλουτιστεί το καστ με ηχηρά ονόματα, ενώ ενδεχόμενη επιτυχία του project πιθανότατα θα σημαίνει ότι δε θα είναι και το τελευταίο του franchise…

Αντί επιλόγου, θα παραθέσω τα 10 καλύτερα Jack Bauer Facts, για όσα γατάκια συνεχίζουν να αποτίουν φόρο τιμής στον Chuck Norris. Γιατί μπορώ, και γιατί πάντα ήθελα να το κάνω.

1. Το όνομα του Vin Diesel μπορεί να αναγραμματιστεί για να σχηματίσει τη φράση “I end lives”, που σημαίνει “τερματίζω ζωές”. Το όνομα του Jack Bauer μπορεί να αναγραμματιστεί για να σχηματίσει τη φράση “Jack Bauer”, που σημαίνει λίγο πολύ το ίδιο πράγμα.

2. Αν ο Jack Bauer βρισκόταν σε ένα δωμάτιο με τον Χίτλερ, τον Στάλιν και τη Nina Meyers, με ένα περίστροφο με 2 σφαίρες, θα πυροβολούσε τη Nina 2 φορές (για τους γνώστες).

3. Όταν η κόρη του Jack Bauer έχασε την παρθενιά της, εκείνος την κυνήγησε, τη βρήκε και την έβαλε στη θέση της.

4. Ο Jack Bauer δεν τρώει μέλι. Μασάει μέλισσες.

5. Ο Jack Bauer σκοτώνει τρομοκράτες με τέτοιο ρυθμό, που κάποια στιγμή πριν ένα χρόνο στο νούμερο 5 της λίστας με τους καταζητούμενους του FBI ήταν ένα αγόρι από τη Μαλαισία που κατέβασε από το Ίντερνετ το Dodgeball.

6. Κάποτε ο Michael Jordan προκάλεσε τον Jack Bauer σε μονό. Ο Jordan πήρε την μπάλα και “πυροβόλησε” από το τρίποντο. Έπειτα, ο Jack πήρε την μπάλα, την κλώτσησε μακριά και πυροβόλησε τον Jordan στο γόνατο.

7. Ο Jack Bauer είναι το Πέμπτο Στοιχείο.

8. Έχεις ακόμα τις αισθήσεις σου, γιατί ο Jack Bauer βαριέται να σε κουβαλάει.

9. Κάποτε ο Chuck Norris είπε ότι σκότωσε μόνο 15 ανθρώπους στις ταινίες του γιατί του τελείωσαν οι σφαίρες. Ο Jack Bauer του απάντησε ότι σκότωσε μόνο 93 ανθρώπους σε 8 σεζόν γιατί του τελείωσαν οι άνθρωποι. Μετά πυροβόλησε τον Chuck Norris στο γόνατο.

και το αγαπημένο μου

10.  Ο Kiefer Sutherland πίνει για να ξεχάσει αυτά που κάνει ο Jack Bauer…

 

Well, you get the point…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑