News Το NBC ετοιμάζεται για το Μωρό της Ρόζμαρι

11 Δεκεμβρίου 2013 |

0

Το NBC ετοιμάζεται για το Μωρό της Ρόζμαρι

Η Rosemary και ο Guy Woodhouse είναι ένα τυπικό, νεαρό ζευγάρι στην Αμερική της δεκαετίας του ’60. Όταν αποφασίζουν να μετακομίσουν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα και η Rosemary μένει έγκυος, οι περίεργες συμπτώσεις, η ανησυχητική συμπεριφορά του Guy και των γειτόνων,  οι υποψίες και η παράνοια είναι μόλις μια πόρτα μακριά. Ελάτε τώρα, όλοι την ξέρουμε λίγο πολύ την ιστορία, ακόμα και όσοι δεν έχουν δει την εξαιρετική ταινία του Roman Polanski, με πρωταγωνιστές τη Mia Farrow και τον μεγάλο John Cassavetes. Γυρισμένη το 1968 και βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ira Levin, το Rosemary’s Baby είναι μια από τις εμβληματικότερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών. Και σύντομα, θα γίνει και πηγή έμπνευσης για μια τετράωρη μίνι σειρά του NBC.

Rosemarys-Baby-photo-3

Η στροφή του δικτύου στις μίνι σειρές είναι δεδομένη, και εδώ και αρκετούς μήνες το project ήταν υπό συζήτηση μαζί με αρκετά άλλα. Το Rosemary’s Baby, ωστόσο, είναι το πρώτο που παίρνει το πράσινο φως από τους υπεύθυνους τους NBC και οι διαδικασίες για την παραγωγή του θα ξεκινήσουν άμεσα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Agnieszka Holland (που είναι εξαιρετική είδηση, καθώς η 65χρονη Πολωνή έχει θητεία σε σειρές όπως το Wire, το Killing και το υπέροχο Treme), ενώ το σενάριο θα γράψουν ο Scott Abbott (Queen of the Damned) και ο James Wong (Final Destination, The Event, American Horror Story). Τίποτα, πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αναφορικά με το καστ.

rosemary

Η βασική διαφορά που θα έχει το project από την ταινία του Polanski αλλά και από το βιβλίο του Levin, είναι πως η ιστορία θα τοποθετηθεί στο Παρίσι και όχι στη Νέα Υόρκη. “Καθώς κινούμαστε όλο και περισσότερο στο χώρο των μίνι σειρών, θεωρώ πως το Rosemary’s Baby αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που ψάχνουμε, ένα project που θα ξαφνιάσει, θα τραβήξει τα βλέμματα και την προσοχή του κοινού και θα δημιουργήσει “θόρυβο” για το δίκτυο. Η ιστορία έχει μεταφερθεί στο σήμερα και στο Παρίσι, ωστόσο το κλίμα και το πνεύμα του project θα παραμείνει πιστό σε εκείνο του βιβλίου του Levin”, διαβεβαίωσε η Jennifer Salke, πρόεδρος του NBC Entertainment. Πλέον, η βαρύτητα δίνεται εξολοκλήρου στο κάστινγκ, ενώ οι άνθρωποι του δικτύου φιλοδοξούν ότι θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το Γενάρη στο Παρίσι.

rosemarys-baby1

Το trailer της ταινίας του 1968

Και για να ξέρουμε και τι λέμε…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑