News Μια γεύση από το The Hateful Eight… σε 8σέλιδο κόμικ!

17 Νοεμβρίου 2015 |

0

Μια γεύση από το The Hateful Eight… σε 8σέλιδο κόμικ!

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από την τελευταία ταινία που μας κέρασε ο Quentin Tarantino, κι όσο κι αν η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως και δεν μας χαλάει και ιδιαίτερα (η εν λόγω τελευταία του ταινία, το Django Unchained, προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και από την ελληνική τηλεόραση και, μιας και ο Γιώργος, αυτό το εξαιρετικό παιδί, έσπευσε να μας το επισημάνει, κάτσαμε και την απολαύσαμε ξανά, έστω και… λογοκριμένη), η πικρή αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δεν βλέπουν την ώρα να ξαναμπούν στη σκοτεινή αίθουσα και στο πλημμυρισμένο με ακόμα σκοτεινότερο χιούμορ μυαλό του πλέον διαταραγμένου nerd της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ευτυχώς, η ώρα αυτή δεν αργεί. Το The Hateful Eight έρχεται τα Χριστούγεννα, και έχουμε υλικό για μια πρώτη γεύση: ένα εξαιρετικό trailer.

Το συγκεκριμένο project πέρασε από χίλια μύρια κύματα, αφού αρχικά ο Quentin μας το ανακοίνωσε περιχαρής, έπειτα διέρρευσε το σενάριό του και αποφάσισε να κάνει μουτράκια και να μη γυρίσει την ταινία καθόλου, για να αλλάξει τελικά γνώμη και να ολοκληρώσει την παραγωγή. Σύμφωνα με το σενάριο, κυνηγοί κεφαλών στην Άγρια Δύση πέφτουν σε μια φοβερή χιονοθύελλα και βρίσκουν καταφύγιο σε μια καλύβα στη μέση του πουθενά. Όπως πιθανόν υποψιάζεστε, στη συνέχεια δεν κάθονται γύρω από τη φωτιά λέγοντας ιστορίες μέχρι να ξημερώσει ο καλός Θεός τη μέρα του και να πάρει ο καθείς τον δρόμο του.

KurtRussellSamuelLJacksonHatefulEight

Το καστ είναι – ως συνήθως – εντυπωσιακό και περιλαμβάνει τους Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins και Demian Bichir. Κι επειδή ο καλός Quentin δεν ήταν δυνατόν να πάει με το ρεύμα και να αρκεστεί σε ένα απλό trailer, πήρε ένα τηλέφωνο τον κομίστα Zach Meyer και έφτιαξαν ένα 8σέλιδο κόμικ με την εναρκτήρια, όπως όλα δείχνουν, σκηνή της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Major Marquis Warren (Jackson), ο John Ruth (Russell) και η Daisy Domergue (Leigh). Χωρίς να σας ζαλίζω λοιπόν περαιτέρω, απολαύστε: (κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

hateful1

 

hateful2

 

hatefeul3

 

hateful4

 

hateful5

 

hateful6

 

hateful7

 

hateful8

 




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑