News Ο Ian McShane δεν δίνει δεκάρα για τα spoilers που μπορεί να φας στο κεφάλι

14 Μαρτίου 2016 |

0

Ο Ian McShane δεν δίνει δεκάρα για τα spoilers που μπορεί να φας στο κεφάλι

Λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε ότι ο Ian McShane θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο American Gods, όμως η πρώτη φετινή επαφή του με την τηλεοπτική ειδησεογραφία ήρθε μερικούς μήνες νωρίτερα, όταν έγινε γνωστό ότι θα έχει ένα σύντομο, αλλά σημαντικό πέρασμα από το Game of Thrones. Με άγνοια κινδύνου, ο McShane μίλησε (μέσες – άκρες, η αλήθεια είναι) για τον ρόλο που θα ενσαρκώσει στη σειρά του HBO και στη συζήτηση που ακολούθησε άφησε να εννοηθεί ότι, τέλος πάντων, κάποιος κάνει κάτι και κάποιος επιστρέφει, ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Η συγκεκριμένη στιγμή θεωρήθηκε μεγάλο spoiler από διάφορους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της σειράς – σχετικά αδικαιολόγητα, αν θέλετε τη γνώμη μου, έχει παραγίνει η φάση -, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο McShane δεν χαμπαριάζει ιδιαίτερα από κάτι τέτοια.

ian-mcshane-deadwood (Αντιγραφή)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph, o 73χρονος ηθοποιός έδειξε αμετανόητος και μοιράστηκε τη γνώμη του για τον φανατισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται το Game of Thrones από πολλούς τηλεθεατές, όντας μάλιστα ιδιαιτέρως γλαφυρός στα σχόλιά του: “Λες το παραμικρό και όλο το Internet χάνει το μυαλό του. Με κατηγόρησαν ότι αποκάλυψα την πλοκή, αλλά το μόνο που έχω να πω είναι, αποκτήστε επιτέλους γαμημένη ζωή. Στην τελική, είναι μόνο βυζιά και δράκοι!”

danywithdrogon (Αντιγραφή)

Στην εύλογη ερώτηση που ακολούθησε, ως προς το γιατί επέλεξε να εμφανιστεί στη σειρά, ο McShane συνέχισε να κάνει χαβαλέ με την όλη φάση, απαντώντας “Με ρώτησαν αν θέλω να παίξω στο Game of Thrones και απάντησα “Φυσικά, θα έχω και την ευκαιρία να δω και τους παλιούς μου φίλους Charles Dance και Stephen Dillane”, αλλά μου απάντησαν “Όχι, αυτούς τους σκοτώσαμε”. Ο άλλοτε πρωταγωνιστής του Deadwood αποκάλυψε ότι δεν ήταν σίγουρος αν θα έπρεπε να παίξει στη σειρά και να δεσμευτεί σε έναν ακόμα ρόλο, αλλά πείστηκε όταν οι παραγωγοί τον ενημέρωσαν ότι θα παίξει μόνο σε ένα επεισόδιο. “Σκέφτηκα πως αυτό σημαίνει ότι ο χαρακτήρας μου θα πεθαίνει στο τέλος, οπότε είπα ok, είμαι μέσα”. Τώρα βέβαια, αν αυτό αληθεύει είναι πιθανότατα άλλο ένα spoiler, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν ο McShane το εννοούσε ή απλά συνέχισε να γλεντάει τους fans της σειράς. Όπως και να ‘χει πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αδιανόητα ταλαντούχος ψυχοπαθής από το Blackburn δεν δίνει δεκάρα…

 




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑